Amalie Thørholm udgiver singlen “Sikkert Fundament”

0
773

Hendes musik bliver streamet i hundredetusindvis på diverse streamingtjenester og har optaget store dele af sendefladen i dansk radio de seneste år. Alligevel er der ikke mange, der kender Amalie Thørholm, så spørgsmålet er – hvem er Nordjyllands mest velbevarede hemmelighed egentlig?

Amalie Thørholm er sanger og sangskriver, og sammen med sin faste samarbejdspartner guitaristen Lasse Baggenæs, udgiver hun sine danske popsange, hvis tekster og budskaber rammer folk lige i hjertekulen. Den nyeste single “Sikkert fundament”, som udkom den 27. august, handler om livets store valg, som Amalie udtrykker det:

“Lige nu er jeg et sted i livet, hvor mange af mine venner træffer store beslutninger i deres liv bl.a. med huskøb, ægteskab og familieforøgelse, og jeg står også selv midt i en tid med forandringer. Det er super fedt, for der er så mange muligheder og spændende oplevelser forude, men for mig og sikkert også mange andre er der også en masse uro og bekymring forbundet med al uvisheden om fremtiden og udkommene af de valg, man tager”, fortæller 28- årige Amalie Thørholm.

“Du ligner sikkert fundament og får tvivleren her til at tro”, lyder første linje i sangens omkvæd, og den opmuntrende pointe i denne fine popsang er en opfordring til at kaste sig ud i livet med krum hals og turde satse på det, som nok er garantiløst og uafprøvet, men til gengæld føles rigtigt.

“Jeg har skrevet sangen til mig selv og måske andre, som trænger til at blive mindet om at leve livet modigt. Det ligger nok dybt i os menneske, at vi gerne vil have stillet garanti og forsikres om, at alt nok skal gå fint og som vi ønsker det, men jeg har da lyst til at tro og håbe, at livet kan overgå min vildeste fantasi, hvis det får lov”, funderer den nordjyske sanger og sangskriver Amalie Thørholm.

“Sikkert fundament” er en velskrevet popsang fyldt med god energi og som er pakket ind i et raffineret og moderne arrangement med god plads til Amalies udtryksfulde vokal.

Følg Amalie Thørholm

Instagram: https://www.instagram.com/amaliethorholm/
Facebook: https://www.facebook.com/amaliethoerholm/

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here