Bookmaker: Dansk popstjerne er favorit til at lave EM-sangen

0
905

Ifølge den danske bookmaker Bet25 er Rasmus Seebach favorit til at lave Danmarks EM-sang, der skal bruges til sommerens slutrunde på hjemmebane. 

Til manges store glæde spillede Danmark sig mandag aften videre til EM-slutrunden næste sommer efter et 1-1-resultat på udebane mod Irland.

Og selvom den danske glæde knap har lagt sig, diskuteres det nu allerede, hvem der får æren af at lave den traditionsrige EM-sang til sommerens slutrunde på hjemmebane. Her har bookmakeren Bet25 en favorit i form af den folkekære popsanger Rasmus Seebach.

– Hvis man kigger på, hvem der senest har indspillet de danske sange til både EM- og VM-slutrunder, så er det alle sammen musikere, der har en evne til at favne den danske befolkning. Derfor er Rasmus Seebach også vores favorit til at lave sommerens EM-sang, da han om nogen formår at favne bredt med sin musik, siger Morten Olsen, der er oddschef hos Bet25, og fortsætter:

– Derudover så vi ved VM-slutrunden sidste år i Rusland, hvordan det danske omklædningsrum blev indtaget med fællessang, når Rasmus Seebach blev sat på anlægget. Rasmus Seebach har samtidig ytret sin kærlighed for det danske landshold op til flere gange, ligesom han også har været på plads i Parken ved flere af kampene i EM-kvalifikationen. Det virker derfor som et perfekt match, udtaler Morten Olsen.

Mange om buddet
Bet25 giver gamblerne pengene 10 gange igen, hvis Rasmus Seebach ender med at lave den officielle EM-sang. Blandt favoritterne finder man også musiknavne som Christopher, Suspekt, The Minds of 99 og Volbeat, der alle giver odds 12.

– Til VM-slutrunden i Rusland lå den lige til højrebenet med Thomas Helmig, da spillerne selv var ude og prædike for den aarhusianske sang-darling. Denne gang er det dog mere åbent, og det afspejler sig i vores odds, hvor der er mange navne i betragtning til at lave sangen, slutter Morten Olsen.

Foruden odds på den danske EM-sang har Bet25 også sat odds på, hvor langt Danmark kommer til EM, hvem der bliver dansk topscorer, og hvilke spillere der bliver udtaget til truppen.

TJEK ALLE DE DANSKE EM-ODDS HER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here