Jack Warren ude med ny single

0
1496

En sangskriver ved navn Jack fra Århus udgav sin første single for ca. et år siden, senere i Februar i år udkom hans EP, men nu er det tid til noget helt nyt og lidt anderledes.

Den nye single som udkom fredag d. 15 nov. hedder Star-Crossed Love og er skrevet og sunget af Jack Warren med hjælp fra sangskriverne Mathias Lindgaard, Roni Ismail og produceren Sebastian Igens.

Der er tale om en meget nærværende atmosfærisk stemning og en tekst som dybest set handler om et forhold der er bestemt til at mislykkes.

Navnet kommer fra udtrykket Shakespeare brugte om Romeo og Juliet, men kan også beskrives ved andre historier/situationer, tag blandt andet Titanic’s drama om Rose og Jack. Hvilket hænger godt sammen med artisten 😉

Jack Warren som artist ville nok bedst beskrives som værende kærlig, sød og relaterbar. Hvilket også sættes i fokus, i musikken.
Genren er pop, dog på en dyster, men samtidig håbefuld måde og melodierne er flydende samt catchy.

Hvis Jack Warren kunne være en artist du gerne ville vide mere om, kan du høre hans musik på alle streamingtjenester og tak fordi du tog dig tid til at læse dette 🙂

Lyt til musikken her
https://orcd.co/starcrossedlove

Instagram
https://www.instagram.com/jackwarren.j.w/

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here