Carl King udgiver “Irregular Heartbeat”

0
1282

Carl King har brugt hjertefejl som inspiration til ny sang: Digitalsinglen “Irregular Heartbeat” udgives som optakt til carl kings nye album.

For fire år siden fik sangeren Carl King konstateret hjerteproblemer, da han skulle undergå en operation for et kompliceret knoglebrud. “Som mange andre mennesker havde jeg aldrig tænkt på, at jeg havde hjerteproblemer, før en læge på sygehuset fortalt mig det, da jeg skulle opereres.

Men nu har jeg vænnet mig til, at jeg skal tage hjertemedicin hver dag. Og da jeg var i gang med at skrive numre til mit nye album, fik jeg den idé, at selv om der findes utallige pop og rock sange om alt muligt med hjertet, så findes der vel ingen sang om uregelmæssige hjerteslag! Og så gik jeg i gang med at skrive den,” siger Carl

I lighed med sine tidligere udgivelser, er sangen på engelsk. Den hedder “Irregular Heartbeat” og udkom fredag den 28. august. Indspilningen er blevet til i samarbejde med Carls søn, Jesper, som står for alt akkompagnement og produktion.

Det nye album, som “Irregular Heartbeat” er taget fra, udkommer fredag den 2. oktober.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here