Bær Din Historie Som Guld

0
925

“Det er jo ikke meningen at jeg skal sidde her, klokken 23 og producere en ny sang. Jeg burde jo gå i seng og sige ja til det lederjob. Være rigtig ingeniør. Som de andre. Men ilden brænder indeni, og jeg fortsætter.”

Efter udgivelse af sin debut EP tidligere på året, er den danske elektro-pop artist Nille Nyc nu aktuel med næste single “Like Gold”. Sangen er en opfordring til os alle om at være stolte af de veje, vi har taget i livet og kæmpe for det, som vi brænder for.

Nille Nyc fortæller: “Til tider kan jeg godt føle mig alene med min historie, både som ingeniør og musiker. Jeg er ikke rigtig musiker og jeg er ikke den typiske ingeniør. “Like Gold” har jeg skrevet til mig selv og andre som en fælles hyldest til de veje, som vi har taget i livet. Om de mennesker, som vi er. Uperfekte og smukke. Med “Like Gold” har jeg skabt et upbeat power-track, med et fængende omkvæd og en let melodi. Præcis som jeg ville have den. “

Nille Nyc er en rendyrket DIY artist, som sprang ud som artist og producer i en sen alder. GAFFA, Bands of Tomorrow, Good Because Danish, Side 33, DR P3, m.fl. har støttet Nille Nyc’s musik.

“Like Gold” udkommer på alle digitale platforme fredag d. 11. september.

Highlights

Nille Nyc er uddannet civilingeniør i eksport og ledelse

Nille udgav sin debut single i januar 2018

Singlen “Safe Island” blev spillet i “Vidundergrunden” på DR P3 i marts 2019

EP’en PowerPainPillsPercussion blev udgivet d. 12. Maj 2020.

Instagram
https://www.instagram.com/nille_nyc/

Facebook
https://www.facebook.com/nillenyc

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here