Festen fortsætter – Alphabeat er tilbage!

0
1634

De danske hitmagere er klar med singlen, ’Shadows’, og to store efterårskoncerter: 

Lørdag 23. november i Aarhus Congress Center

Lørdag 30. november i K.B. Hallen i København

’10.000 Nights of Thunder’, ’Boyfriend’, ‘Fantastic 6’, ’Heat Wave’, ’The Spell’, ’DJ’, ’Vacation’, ’Love Sea’ og selvfølgelig ’Fascination’. Vi kender dem alle sammen, og det føles næsten som var det i går, at der blev skrålet med på Alphabeats sange. Men faktisk er det hele fem år siden, Stine Bramsen gik solo og Alphabeat-drengene kastede sig over andre projekter, ovenpå næsten 10 år på farten.

Nu er De Fantastiske Seks endelig tilbage! Alphabeat udgiver i dag den højenergiske ørehænger, ’Shadows’. Lyt til den her

”Det har hele tiden ligget i kortene, at vi skulle spille sammen igen, og lysten til det har været der i lang tid,” fortæller Stine Bramsen, der, sammen med Anders SG i front og hele den originale besætning bag sig, er klar til at sende Alphabeat afsted på nye eventyr. Sangerinden fortsætter: ”Der er en stærk energi og kemi, som er blevet genantændt, og det blev den med det samme, da vi lavede ’Shadows’!”

’Shadows’ er første nye udspil fra Alphabeat i seks år – indspillet i et sommerhus på Sjællands Odde. Anders SG fortæller: ”Det er som at stå i det gamle øvelokale i Silkeborg igen, når vi mødes der. Vildskab, venskab og selvfølgelig noget med nogle øl. Vi har lavet de fleste demoer i sommerhuset, og det er også her, vi er endt med at indspille størstedelen af alle de nye sange, vi har på vej.”

TO STORE LIVESHOWS TIL EFTERÅRET – OG MASSER NY MUSIK PÅ VEJ

Udover den nye single så er der, ifølge Bramsen og SG, allerede lavet demoer og sange nok til to albums. Og så er Alphabeat også klar til at blive genforenet med det danske livepublikum. Få danske popbands har leveret så intense shows som Alphabeat, og der er lagt op til FEST når de vender tilbage med to stort anlagte shows i henholdsvis K.B. Hallen i København og ACC i Aarhus til efteråret.

Koncerterne ligger lørdag 23. november i ACC og lørdag 30. november i K.B. Hallen. Men billetsalget starter allerede på onsdag 6. marts.

”Vi kan slet ikke beskrive, hvor meget vi glæder os til at træde op på scenen sammen igen. Vi har bevidst lagt begge vores shows om lørdagen, så folk får mulighed for at feste igennem med os. Hvis publikum er klar, så kommer vi til at vælte de to steder sammen.”

INFO OM ALPHABEAT

’Shadows’ udkommer på Warner Music og er første nye single fra Alphabeat i seks år. Singlen er produceret i samarbejde med den danske hitproducer, Emil Falk (Hugo Helmig, Christopher, Soleima m.fl.)

Alphabeat har solgt over 1 million albums og singler i deres karriere

Den internationale version af debutalbummet, ’This is Alphabeat’, gik som ét af bare 4 danske albums nogensinde Top-10 på den engelske albumhitliste. (De andre kom fra Nina & Frederik, Aqua og Lukas Graham)

Debutalbummet gik Guld i England og solgte over 100.000 eksemplarer

Alphabeat har haft fem singler Top 30 i England: Fascination (#6), 10.000 Nights (#16), Boyfriend (#15), The Spell (#20) og Hole In My Heart (#29)

Alphabeat hed oprindeligt Sodastar og blev dannet i Silkeborg i 2003. I 2004 vandt gruppen Live Contest (tidligere DM i Rock). Bandet har udgivet albumsne ’Alphabeat’ (2007), ’This Is Alphabeat’ (2008), ’The Spell’ (2009) samt ’Express Non-Stop’ (2012)

Alphabeat består af: Stine Bramsen (Sang), Anders SG (Sang), Anders Bønløkke (Guitar/Keys), Anders Reinholdt (Bas), Troels Møller (Trommer) og Rasmus Nagel (Keys)

ALPHABEAT LIVE:

LØRDAG 23. NOVEMBER / AARHUS CONGRESS CENTER (Billetudbyder: Ticketmaster.dk)

LØRDAG 30. NOVEMBER / K.B. HALLEN (Billetudbyder: Billetlugen.dk)

Billetpriser: 365 kr. + gebyr

Billetsalget starter onsdag 6. marts kl. 10.00 via livenation.dk og ovennævnte billetudbydere.

Der vil være presale for Jyske Bank kunder og Live Nation Danmark nyhedsbrevsmodtagere presale fra tirsdag 5. marts kl. 10.00 (23 timer). Læs mere på www.jyskebank.dk/musikken og livenation.dk

Der vil være presale til koncerten i Aarhus Congress Center for SAS EuroBonus medlemmer fra mandag 4. marts kl. 10.00 ( 24 timer) indtil 5. marts kl. 10.00. Læs mere på www.sasmembersonly.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here