Big body West ude med debut Ep

0
754

Alagie Rosendal som går under kunstner navnet Big body West er ude med hans debut ep.

Weest er vokset op i Valby/Nørrebro området. Og har for alvor sat sig for at gøre en Karriere inden for musikkens verden. Har har udgivet numre som Big body Benz, Copenhagen dril og 24 timer og andet.

3 forskellige numre som karakteriser rapperen som værende alsidig, noget andet end hvad man er vant til at høre på den danske rap scene. Weest har altid leget med tanken om musikken kunne blive til noget. Også skete det med et skub fra hans partner og managere fik de sat sig nogle mål og siden hen, sat flueben efter flueben ud for dem.

Weest er født og opvokset i Danmark. Han er søn til en dansk far og en mor som har rødder fra det vest afrikanske land Gambia. Dette har spillet meget ind i hans liv og derfor også betyder en vigtig rolle i hans identitet. Han snakker også sproget wollof flydende som er en gambias mange dialekter.

Hane håber på at han kan bidrage positivt med lounge musik, fest musik og rap/hiphop musik. Han er fan alt slags musik og derfor er der intet han ikke tør at hoppe sig ud i. Så længe han kan få lov at ”smide nogle barz” som han kalder det.

Hans hold og ham er meget stolte og imponeret over hvor langt de er noget på så kort tid. og de ser frem til at nå endnu længere. Sky is the limit

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here