“Say Something”

0
486
Foto: Lasse Lagoni

Den danske sangerinde og sangskriver Theresa Rex udgiver ny single “Say Something” fredag den 31. marts 2023 via 2ndFLOOR.

“Say Something” har Theresa Rex skrevet sammen med den svenske sangskriver Amanda Alexander og selve produktionen har den danske producer Lasse Baunkilde (Christopher, Karl William, Nicklas Sahl, Mads Langer, Nik & Jay) stået bag. Et trekløver som fandt hinanden og melodien sammen til en studiesession i København.

Sangskrivning er Theresa Rex’s foretrukne kommunikations vej og det kommer også til udtryk i “Say Something”. Selv erkender hun at have svært ved, at tage de alvorlige snakke og tale om svære ting. at hun overtænker så meget at ordene ikke passere hendes læber. Noget mange af os kan nikke genkendende til. Så hun vælger at tie og selv opdigte hvad der sker i hovedet på andre, en ond spiral der ender ud ud i tankemylder og ondt i maven. Theresa Rex ville ønske det var nemmere at åbne munden og “Say Something”.

“Cause your silence is killing me. And my body is telling me. That were heading towards tragedy you and I”

Theresa Rex er mest kendt som feature artist og har haft stor succes i danceverdenen, blandt andet som sangerinde på Martin Jensens globale hit og 3 gange platin i DK “Solo Dance” fra 2016. Singlen har rundet mere end 700 millioner streams på Spotify og gik i Top 20 i 14 europæiske lande.

Hun lagde også stemme til Jonas Blue singlen “What I Like About You”, som gik guld i UK og Italien og som har rundet 285 millioner streams.

Herudover har hun skrevet sange for og featurereret med artister som AfroJack, Dimitri Vegas & Like Mike, Alle Farben, James Carter, Cheat Codes, Timmy Trumpet, Inna, Laura White og flere.

Som soloartist har Theresa Rex også udgivet singlerne som “Like I Love You” og “Wild Ones” og rundet mere end 20 millioner streams samt fået airplay på de danske radioer.

Theresa Rex er inspireret af sangerinder som Robyn og Joni Mitchell og laver sange som indikerer ægthed med et funky touch. Hun er musikalsk selvlært og prøvet alt fra kirkekor, metal til jazz men har nu fundet sin vej i poppens verden.

“Say Something” har release fredag den 31. marts 2023

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here