Mia Dalagers nye single giver dig lyst at leve livet

0
1152

Den beroligende lyd af guitarstrengene og en blød vokal, der fortæller historien om den efterladte. Sådan starter Mia Dalagers nye single Living My Life inden den udvikler sig til en mere uptempo popsang om at give sig selv fri fra de lænker, et tidligere forhold måske har låst en fast til.

Med undertoner af rock og country, og den nærværende og rå vokal kommer man næsten ansigt til ansigt med singer/songwriteren Mia Dalager og hendes følelser i denne ørehænger.

Efter sin debut-udgivelse No love No sleep, er Mia Dalager gået i studiet igen med et nyt potentielt hit. Med den akustiske lyd fra guitaren og den organiske opbakning fra bas og trommer deler Mia gennem sin sang sine oplevelser og erfaringer, som andre kan spejle sig i. Living My Life er en sang om at finde tilbage til livets glæder efter et break-up, og det er således en naturlig efterfølger til hendes første single, som blev udgivet under kunstnernavnet MIA.

Den fængende melodi og relaterbare tekst gør det til en forrygende popsang, som de færreste ville kunne sidde stille til. Om det så er i bilen på vej fra arbejde, i køkkenet mens du laver mad eller i stuen hvor lemmerne skal slippes fri, så er dette hit garanteret til at give dig et stort smil på læben og en lyst til at skråle med.

Living My Life bliver udgivet på alle streamingtjenester, heriblandt spotify, itunes, apple music, tidal, youtube, google music mm. fredag d. 21. august 2020, men kan forudbestilles allerede d. 14. august 2020.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here