Carla Olsen markerer overgangen fra magtesløshed til lettelse på debutsingle

0
1053

Singer/songwriteren Carla Olsen debuterer med den smukke folk-ballade ”Only Once in a Blue Moon”, hvor hun giver et ærligt indblik i sit genfundne følelsesregister og håb på livet efter en depression.

”Der var engang en, der fortalte mig, at man er lige så stærk, som man er skrøbelig. Det synes jeg er et meget smukt billede på, hvad det vil sige at være menneske. At styrke og skrøbelighed ikke er modpoler, men derimod en forudsætning for hinanden. Det er også noget, jeg har taget med ind i musikken.”

Og det er netop det, som ”Only Once in a Blue Moon” indfanger. Sangen er skrevet i kølvandet på en depression og dermed i en periode, hvor Carla Olsen efter lang tids sygdom pludselig begyndte at mærke små stik af lys og glæde.

”Det var som at skulle lære mit eget følelsesregister at kende igen, at skulle starte forfra – og sangen fik derfor lov til at markere overgangen fra enorm magtesløshed til stor lettelse, håb og liv. Det er dermed også en af de sange, jeg holder allermest af, og jeg glæder mig enormt meget til, at den får lov til at leve sit eget liv ude i verden.”

Carla Olsen er en 22-årig singer/songwriter fra Odense, som i sin sangskrivning lader sig påvirke af jazz- og folk-landskaber, men som samtidig bevarer en musikalsk særegenhed og originalitet.

Hendes sange er et ærligt indblik i oplevelser med angst og depression, og i særdeleshed med viljen til at kæmpe sig ud af det.

Debutsinglen ”Only Once in a Blue Moon” udkom d. 21. maj.

Hele Carla Olsens debut-ep “Burning/Pouring” er på gaden d. 18. juni.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here