“Champagne”

0
1216

Der er noget på spil i soundtracket til 2021. Et nyt årti er begyndt med fuld fart på fordomme, paroler og forandringer. Her står A Mess med den pinke el-guitar højt hævet som et våben.

A Mess er en en-kvindehær bevæbnet med elguitar og et arsenal af fængende hooks og catchy melodier. Lyden er lige dele bekymringsfri 90er-barn og nutidig indie med en don’t give a fuck attitude, som hvis The Breeders avlede Soccer Mommy og overlod opdragelsen til Pussy Riot.

A Mess’ fjerde single er på gaden den 3. september, og er den sidste single, inden debut-EP’en lander 8. oktober. Singlen “Champagne” slutter som en rigtig indie-pop banger, men starter ud som et melankolsk farvel til sommeren. Det er en sang , der følger sæsonernes skiften og livets cyklus. Mens alle andre får børn og karriere, har A Mess fået champagne kicks og fun, fun, fun. Men nu er sommeren ovre igen.

Det er en sang om at ønske sig tilbage til et mere ukompliceret liv med fest og sommersind, mens man samtidigt frygter vinterens kommen og ensomheden i et selvvalgt liv, som aldrig kommer til at være med babyer, fast boliglån og berlingoer.

Ikke alle kvinder følger standardopskriften for det “gode” liv, og A Mess giver her et bud på et moderne kvindeliv uden for normen. Hun bringer feministisk power-pop og indierock ind på den danske musikscene drevet af legesyge guitarlicks med noget på spil.

Dorte Hartmann er bag aliaset A Mess. “Et rod” er Dorte stavet bagfra, et uhøjtideligt virvar af fængende melodier og udadvendte følelser. Live er A Mess et stramt og simpelt duo-set up: sang/elguitar og trommer.

Instagram: www.instagram.com/amess_sound
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCVt5CaouM06zb0UQqtR1ebw
Web: https://puffinartlab.dk/puffin-music/amess/
Facebook: https://www.facebook.com/amesssound

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here