Claus Frovin: “Second to None”

0
821

Claus Frovin er klar med hans anden solo-udgivelse. Et dybt behov for at udtrykke sig uden filter og forventninger ligger til grund for resultatet, og en skøn forening af akustiske sange har frembragt en fængende og langtidsholdbar skæring.

Claus Frovin udgav i 2015 sit første soloudspil, det anmelderroste album “Limbo”. Siden har den musikalske energi primært været lagt i trioen “Busborg Ravn Frovin” – der foruden Claus består af Peter Busborg og Ebbe Ravn – med hvem han udgav EP’en af samme navn i 2016. Nu er Claus Frovin tilbage med sin anden soloudgivelse, denne gang i EP-format med seks engelsksprogede sange.

Sangenes temaer dækker over alt fra taknemmelighed over kærligheden og hverdagen, eksistentiel livskrise og hyldest til storbyer. Musikken bevæger sig i krydsfeltet mellem folk og singer/songwriter i en ambient atmosfære med akustiske strengeinstrumenter, iørefaldende melodier og vokalarrangementer som de bærende elementer.

I modsætning til Claus’ debutalbum – hvor der medvirkede et stort antal musikere og sangere fra både USA og Danmark -, er dette album indspillet og produceret på egen hånd af sangskriveren selv: En tilblivelsesproces, der afspejler tidens aktuelle behov for isolation – men med masser af udlængsel, udsyn og nærvær.

Second to None udkom den 29. maj 2021.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here