“Dunkel”

0
576
Foto: Ard Jongsma

Violinist og komponist Annelene Toft Christensen udkom med sit debutalbum “Dunkel” den 28. maj 2021. Albummet er et dynamisk og melodiøst bud på hvordan folkefusion kan lyde i dag med iørefaldende melodier, som giver følelsen af genkendelighed.

Annelene har på albummet bevæget sig ind i en verden, hvor musikken ikke har nogen grænser og hvor alt er tilladt. “For mig er det mest vigtige at lave musik som folk vil lytte til, og som kan slippe fri af grænser, og fordomme!”

Med musikere fra “Vesselil”, “Som Os” og Gunnar Sjur Ringøen på hammond orgel er der elementer fra klassisk, jazz, world og folkemusik, som giver en spændende kollektion af melodier og et meget varieret album.

Annelene er opvokset med folkemusik og folkedans, og har på konservatoriet spillet med musikere fra forskellige musikalske baggrunde, som har givet hende mulighed for at eksperimentere, og bevæge sig ud i nye farver af musikken.

Annelene spiller med i bands som er velkendte på folkemusikscenen, og har i sin tid været nomineret flere gange til DMA Roots. Annelene startede bandet “Som Os”, som spillede debutkoncerter sammen med Dreamers Circus i efteråret 2020.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here