Claus Hempler giver koncert på Kulturværftet

0
1826

De fleste husker formentlig Claus Hempler som frontfigur i bandet Fielfraz, der havde sin storhedstid i 90’erne. Claus Hempler var bare 20 år, da bandet albumdebuterede i 1990. Da bandet efter 3 albums og efter at have markeret sig som et markant live-navn besluttede at gå hver til sit i slutningen af 90’erne, sprang Hempler ud som solist. Først med jazz-albummet Charm School for Popsingers sammen med Thomas Blachman og siden med albummet Hempler, der i 2005 bl.a. blev hædret med en Danish Music Award som Årets Sanger samt med en Steppeulv som Årets Vokalist. Samme år bidragede han endvidere til albummet På danske læber med nummeret Alle ved besked – en dansk fortolkning af Leonard Cohens Everybody Knows.

Hempler-albummet er ligesom det efterfølgende Return of the Yes Man (2007) netop for første gang udsendt på vinyl. Hempler har endvidere i en årrække turneret med sangerinden Dicte i et sideløbende duoprojekt, som i november 2017 resulterede i albummet Uppers, ligesom han har desuden gjort sig bemærket på teaterscenen i diverse opsætninger. Senest har den charmerende sanger gjort sig bemærket i årets udgave af Toppen af Poppen, hvor han brillerede med indlevede versioner fra kollegernes repertoire.

I skrivende stund er Claus Hempler i fuld gang med at indspille et nyt album og for første gang dansksproget, som er ude i foråret 2019. Umiddelbart derefter er han igen på landevejen som solist med eget band. Om den kommende tour udtaler han: ”Jeg føler, at jeg lige nu står med det bedste nye materiale, jeg nogensinde har skrevet, og har jo samtidig hele det gamle bagkatalog at læne mig op ad. Jeg kan næsten ikke vente med at komme ud med det”.

Forårsturneen bringer Claus Hempler til Helsingør og Kulturværftet den 4. maj 2019. Billetsalg starter den 13. november 2018.

Praktiske informationer

Tid: 4. maj 2019. kl. 20.00

Sted: Kulturværftet / Store Scene i Helsingør

Billetter: Koncerten er i salg fra den 13. november på www.kuto.dk – billetter: 245 kr.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here