“Abdicate The Throne” – nyt album fra Caper Clowns

0
781

Mere vildt og kunstnerisk udfordrende end noget, der tidligere er set fra Caper Clowns. Abdicate The Throne indeholder både rock, pop, country, klassisk og alt, hvad der findes der i mellem.

Caper Clowns er lidt af en familiesammenføring – der er far og søn, to brødre og en tilløber.

Rick er søn af Henrik, der har været musiklærer for brødrene Peter og Christian, som Rick har gået i skole med. Henrik startede som afløser og hemmeligt medlem at Caper Clowns, da han efter eget udsagn, var en tand for gammel til besætningen. Efter et års tid, overbeviste de andre ham om, at han var uundværlig, da han er en fremragende musiker og ikke mindst ejede et lydstudie og en stor bil til at køre musikinstrumenter i!

Rasmus, tilløberen, begyndte som trommeslager i Caper Clowns i 2018 efter at have tilbragt mange år hos Nordfyns Percussion, med hvem, han spillede koncerter i Japan og for det danske kongehus – Caper Clowns forventer at kunne trække på Rasmus` royale forbindelser i fremtiden!

Der er mange kreative kræfter i Caper Clowns – selvom de kun er fem mand, er de fire forsangere, tre guitarister, to trommeslagere, en basist, to på keys, fem backingvokaler, tre på percussion, en på banjo, en på lapsteel guitar og fem sangskrivere, altså på scenen! I studiet spiller de hver især på en masse andet!

Caper Clowns vandt Årets Live Pris 2020 – en pris, der uddeles af Odense Live Sponsorforening og som er den største af sin slags uden for hovedstaden.

”I en verden, hvor alle hele tiden bliver distraheret af smartphones og sociale medier, er det mega fedt at stå på scenen og mærke, at alle er til stede i nuet og samlet om musikken”. Rick Kingo – Caper Clowns

Caper Clowns har omkring 300 større og mindre gigs i bagagen – de har bl.a. været supportband for Level 42 (UK), Lise Westzynthius, The Broken Beats, The Eclectic Moniker og The Crookes (UK).

”Vi pakker bilerne til bristepunktet, for at få mest muligt gear med live.” Christian Højgaard – Caper Clowns.

Derudover skal fremhæves, at Caper Clowns har spillet til IPO-Festival i Liverpool tre år i træk, 2017-2019. Festivalen foregår på The Cavern Club, hvor mere end 140 bands fra hele verden deltager.

“Abdicate The Throne” udkom den 7. maj.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here