Dansk trio er tilbage med tracket ”Promise”

0
1101

Københavns værdsatte alternativ-pop trio CHINAH vender endelig tilbage, med den nye single “Promise”, efter deres skelsættende debut med “ANYONE” i 2018.

Den første officielle single “Promise”, som følger op på teaseren og videoen “Eternal Blue”, der for nylig blev afsløret på bandets socials, er en potent og kommanderende erklæring, der angiver trioens evige kemi såvel som deres mystificerende evne til at få en hård indvirkning fra den mest afslappede tilstand af tilbageholdenhed.

CHINAH fik deres første gennembrud, både i Danmark og internationalt, med debut-EP’en ‘Once The Lights Are On’ og udviklede herefter et formidabelt live-omdømme gennem shows på SXSW, The Great Escape, Iceland Airwaves og Roskilde Festival. Bandet lukkede efterfølgende deres seneste kapitel, med toppende rave anmeldelser og regelmæssige plays på BBC Radio 1, ved at udføre 90’ernes R & B-banger ‘Give Me Life’ på COLORS og opnåede en glødende tilslutning fra Munroe Bergdorf.

Herefter har bandets periode med rolig refleksion, stille og roligt bygget sig op til en storm på vej. Bandet er nu klar til at lade deres fans fordybe sig i en dristig ny verden, der udforsker konceptet om nostalgi og den befriende regenererings-process. 

Bandet fortæller om “Promise”, og hvorfor dette nummer blev valgt til deres comeback.

“For nylig har vi omfavnet soundtracket i vores tidlige teenageår. At se MTV / VH1 efter skole, uanset hvad der var på, og bare absorberer de amerikanske mainstream musikvideoer, der var på det tidspunkt. “Eternal Blue” og “Promise” minder om disse 00’er popnumre. “Promise” beskriver en tilstand af ro, hvor du føler dig både følelsesløs og desperat på samme tid.”

Den rettidige tilbagekomst af Danmarks foretrukne leverandører af dark pop er mere end velkommen og med “Eternal Blue” og “Promise” viser det sig uden tvivl, at de er lige så dragende og spændende, som nogensinde før.

CHINAH blev dannet i 2014 af en speciel sammensætning af musikere og personligheder. Sanger Fine Glindvad er som datter af en banjospiller vokset op med bluegrassmusik. Guitarist, Simon Kjær Lauridsen, kommer fra en baggrund i eksperimentel elektronisk musik. Og manden bag synthtangenterne, Simon Andersson, er klassisk trænet pianist. I 2016 vandt de P3 Talentet og var nomineret til Danish Music Awards i kategorierne “Årets danske gruppe” og “Årets nye danske navn”. I 2019 var de nomineret til Carl Prisen i kategorien “Årets komponist inden for pop”.

Promise af CHINAH er nu ude via The Orchard.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here