De danske thrash metal-leverandører PERSECUTOR udgiver tredje single fra nyt album

0
263

Det kører derudaf for danske neo-thrashere PERSECUTOR, der fredag den 18. august udgav endnu en ny single, i form af “Sand of Sahara”.

Sangen er tredje udspil fra kvartettens kommende andet album “Vendetta”, der udkommer på vinyl og digitale formater 13. oktober 2023. Som med de forudgående singler beskæftiger sangen sig ikke ligefrem med livets lyse sider, men derimod udtaler bandet, at “Sand of Sahara portrætterer kampen om overlevelse under den bagende sol og dødlige hede i den forræderiske ørken.”.

PERSECUTOR har for nylig annonceret fem datoer som support for de danske thrash metal-konger HateSphere, når de tager rundt i Danmark i efteråret, og hertil også en optræden på weekendens BoringHell Fest, ligesom de fejrer albumudgivelsen med et release-show i København på dagen fredag d. 13. oktober.

PERSECUTOR blev dannet i Danmark i 2018 med det klare sigte at spille aggressiv, melodisk thrash metal. Bandet havde samme fart på som sin musik, og i 2019 udkom det hårdtslående debutalbum “Rebirth” fulgt af en stribe intense liveshows, der viste bandet som et fængende live-act.

Efter pandemiens udbrud i 2020 sørgede PERSECUTOR for at holde sig i gang med udgivelsen af de to enkeltstående singler “Cannibal Island” og “The Blitz”, og imens, at lockdownen forhindrede liveshows, gik bandet i gang med at skabe sit andet album “Vendetta”. På “Vendetta” leverer PERSECUTOR på alle fronter med sin direkte sangskrivning og knivskarpe riffs, der inkorporerer klassiske genretræk med en moderne tilgang, en udpræget melodisk fornemmelse, varierede arrangementer og et lyrisk tema skabt fra det mørkeste dyb i det menneskelige sind.

Som på de tidligere udgivelser står Andreas Linnemann (Baest, Swartzheim, Hajn m. fl.) for den klare og punchy produktion og det livlige artwork er skabt af Matt Hatting.

PERSECUTOR Live 2023

16.09.23 – Harders, Svendborg (DK) m. HateSphere
06.10.23 – Forbrændingen, Albertslund (DK) m. HateSphere
13.10.23 – Urban 13, København (DK) Release-show
14.10.23 – Walthers, Skanderborg (DK) m. HateSphere
21.10.23 – Plantagehuset, Thisted (DK) m. HateSphere
03.11.23 – Stars, Vordingborg (DK) m. HateSphere

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here