NYSØ – Nye Danske poptoner fra Sverige

0
1622

I foråret udgav NYSØ, Carsten Søe og Lars Nyman deres første singler ”Sikken et held” og ”Pigen med det røde hår” Nu er de klar med deres første Album ”Sådan” som bliver sendt på gaden d. 6 september 2019

Sangene er god solid dansk pop, inspirerede af den gode gamle pop som blev udgivet op gennem 80, 90 og 00érne.
”Ingen POP uden kærlighed men NYSØ´s tekster er også med sarkasme, ironi, gode fortællinger og masser af rim”, fortæller Carsten som er duoens leadsanger og tekstforfatter. Sammen komponere de sangene, herefter tager Lars Nyman over som producer. Det vigtigste for NYSØ er den gode melodi og at det svinger.

Carsten Søe og Lars Nyman er begge bosat i Sverige og det er her i deres studie at de skriver, komponere og producere deres musik. De har begge spillet musik hele livet og for 3 år siden besluttede de at gå i gang med at skrive deres egne sange.
Den første sang vi skrev sammen var et engelsk rocknummer med masser af Guitar. De efterfølgende numre var også på engelsk men så begyndte Carsten at skrive den ene danske tekst efter den anden. Vi vidste ikke om vi kunne, eller om vi skulle, men i foråret 2018 havde vi 6-7 danske demoer og det var her vi besluttet at vi ville lave et Dansk album.

Vi besluttede ret tidligt i processen, at vi ville prøve at lave det hele selv, fra ide til færdig udgivelse. Det betød også at vi selv måtte lave vores eget studie samt pladeselskab ”Svaneholm Recording Studios” og med den erfaring vi har gjort, kan vi helt sikkert bruge i fremtiden.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here