“Emotions Are My Power”

0
1154

“Emotions Are My Power” er anden single fra det opkommende album Phtalo, det femte studiealbum fra den danske elektroniske komponist og producer Heidi Mortenson.

Men Phtalo det er også det første album fra en helt ny kunstnerisk iteration: Phtalo. Det nye kunstnernavn udtales ‘thalo’ og pladen er en introduktion og fejring af en ikke-binær eksistens og kinetiske lyde fra 90’ernes house og elektronisk musik.

“Tidlige house tekster indeholdt opløftende beskeder, der talte specifikt til dem, der betragtes som outsiders,” siger Phtalo. ”House musikscenen var et af de mest integrerede og progressive steder, hvor minoritetsgrupper kunne danse sammen i et trygt miljø. Phtalos tekster ønsker den samme “empowerment” i en 2021- kontekst.”

“Emotions Are My Power” fejrer følelser som vigtige ledelys, der undergraver kapitalismens kolde stoicisme og anerkender de såkaldte “bløde værdier” som kraftfulde og værdifulde. Frem for alt søger albummet seks tracks at opretholde individets styrke til at definere sig selv og sin eksistens, fri for sociale begrænsninger.

Det handler også om at anerkende sine følelser i stedet for at undertrykke dem. Det er en styrke at vedstå sig sine følelser, for først da kan du navigere dig selv derhen hvor du gerne vil. I det hele taget er det powerfuldt at kunne lytte til sin krop og være sig selv bevidst. Hele livet handler om at føle og mærke verden. Følelser er vores navigation, livet’s GPS

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here