Debut single fra Velour

0
1455

Velour er et helt nyt act på den Danske music-scene og gør deres entre med deres ubekymrede disco-pop, når de udgiver deres første single ‘Uuh’ den 19. juni.

Velour er en musikalsk duo der består af de to fætre Bastian Bertelsen, som er sanger og sangskriver samt Villads Bertelsen, som er producer. Sammen har de lavet musik lige siden de var helt små, og fk deres første instrumentrer. Over de seneste år har de primært arbejdet som producere og sangskrivere for andre danske artister inden for for særligt hip-hop verdenen, herunder blandt ande navnet Amro og GUSBBB.

De debuterede tidligere I år som feature-artist på Amro’s track ‘Syd Fra Grænsen’, som er at fnde på hans seneste EP. Men det er først med udgivelsen af ‘Uuh’, at de for første gang står helt på egne ben som udgivende artist. Singlen viser præcis hvad essensen af Velour er – good times og et højt energiniveau. ‘Uuh’ kommer med en sprudlende og frisk lyd, som kan agere det perfekte soundtrack til din sommer, om end det er lange sommeraftener på altanen eller på et dansegulv.

Hold øje med Velour.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here