Ny single fra Télé Rouge

0
1095

Med anden singlen “C’est La Folie” er Télé Rouge klar til at fejre sommeren med endnu et skarptskåren synthpop-hit fyldt med optimistiske toner og dansable beats.

Sangens musikvideo er filmet lige dér hvor vi alle ønsker os hen, nemlig, på en varm strand, med godt selskab, kolde drinks og en banana-split. ”C’est La Folie beskriver den vanvittige tilstand man er i når man er sommerforelsket. Hvis tilfældighederne tillader at forelskelsen er gengældt, går det hele op i en højere enhed i en utopisk vigør”, siger Una om den nye sang.

Télé Rouge er inspireret af franske artister som Air, Yelle og Charlotte Gainsbourg. De blander ubesværet disco, elektronisk og pop og skaber fortættede stemninger, der ånder mellem realisme og fiktion.

I Danmark er det en sjældenhed at høre sange på fransk. Og hos en kunstner uden fransk ophav er det helt uhørt. Unas udtryk er med andre ord enestående – som var det skæbnebestemt ved navngivningen, at hendes vej fra Bornholm og ud i verden skulle banes af vilje og mod til at skille sig ud.

Una er samtidig en populær sessionguitarist og har flankeret bl.a. Fallulah og Martin Hall på deres turneer.

“C’est La Folie” er skrevet og komponeret af Una, Christian Peter og Anders Mortensen i samarbejde med Rune Borup (Jakob Bellens, Vinnie Who m.fl.), som også har produceret sangen. Bandet har tidligere udgivet seneste single Étoile Binaire (2020) og to albums: Una presente: Télé Rouge (2012) og Transformation (2014)

“C’est La Folie” udkommer d. 26. juni 2020. Brug pre-save linket for at få adgang når singlen frigives: https://orcd.co/cestlafolie

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here