Debutalbum fra Cherry Blossom Kids

0
698

Det københavnske retro pop/rock band Cherry Blossom Kids leverer varme soundtracks til din vinter med deres debutalbum “Known Stranger”.

Medlemmerne i Cherry Blossom Kids er børn af blomsterbørn, børn af 90’erne og opvokset i 00’erne, hvilket brænder igennem på debutalbummet “Known Stranger”. Sammen med en moderne tight sound er der kommet en unik lyd ud af påvirkningen fra tidligere tider, som hvis Fleetwood Mac, Superheroes og The Dandy Warhols undfangede et excentrisk barn. Albummet rummer 9 numre, som tager lytteren med på en lydbølge af romantisk længsel, retrovibes og en ungdommelig frihedsfølelse.

“Known Stranger” udgør et lydunivers af fortællende pop, der snildt kunne være soundtracket til en ungdomsserie. Titlen rummer både positive og negative betydninger og henviser til det at møde en fremmed, som man føler, at man har kendt hele livet og modsat at opdage fremmede sider i en tæt relation. Samtidig henviser titlen til mødet med den første ungdommelige kærlighed. 

Lyrikken tager eksistentielle emner op omkring det at være menneske anno 2020, såsom “Take Care”, der handler om at føle sig utilstrækkelig i forhold til det sociale og “Animals”, der handler om vores forfængelighed som mennesker, samt “Lost Summer”, som handler om et kærestepars oplevelse den isolation, der blev skabt under corona-nedlukningen og de følelser, der fulgte med. “Julia” handler om at to menneskers egoisme går i vejen for kærligheden. Sange som “Let’s Run Away” og “Trippin’ Over You” handler derimod om hverdagseskapisme og trangen til at føle sig mere levende.

Bandet har en eklektisk lyd, der blander forskellige genrer som pop, rock, indie og powerpop og byder på ballader såvel som hårdtslående rocknumre. En lyd som er fremadskuende og tilbageskuende på samme tid. Store synthesizer-flader, flerstemmigt kor, rå distortede guitarer og pulserende trommer skaber tilsammen et energisk og spændende lydbillede, som du kan spænde dine Converse All-stars til.

Bandet udtaler om deres egen sound:

”Vi dyrker alle sammen meget forskelligt musik, og vi har ikke ladet os begrænse af en specifik genre. I stedet har vi fundet vores egen identitet i en blanding af nostalgi-trip og samtidig musik.”

Albummet skrevet af forsanger Daniel Konge Henriksen og producer Jens Moss Thorsen og er indspillet i Thorsens studie på Mols, hvor bandet er gået i eksil og begravet sig i musikken væk fra storbyens travlhed.

Bandet består af Daniel Konge Henriksen (leadvokal og guitar), Tim Hede Jensen (trommer), Patrick Gamst Petersen (bas og kor) og Jacob Crone Jensen (guitar).

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here