Finalisterne til Tinderbox Band Battle er på plads

0
996
Tinderbox

Afstemningen er afsluttet, og der er nu fundet 15 navne til de tre finaleaftener i Odense

I december måned åbnede Tinderbox for tilmelding til tredje udgave af Tinderbox Band Battle – en musikkonkurrence, der giver tre fynske bands eller solister mulighed for at komme på programmet til den årlige festival i Tusindårsskoven. Som i de to forgangne år var der flot opbakning til konkurrencen fra musikmiljøet, og efter en afstemning på Tinderbox’ officielle Facebook-side er der nu fundet 15 navne til de tre finaleaftener.

Det betyder, at man i uge 10 vil kunne opleve følgende bands til Tinderbox Band Battle:

5. marts – Musikhuset Posten
Juna // Karenina // Nord // Pet the Camel // Power Regression

6. marts – Kansas City
Awake the Lights // Crown the Beast // Insign // Kalaset // Kill Trip

7. marts – Studenterhus Odense
Divided by X // Hvid Røg // Lara // Trine Therkelsen // Trouble Is

Alle 15 navne vil blive vurderet af en professionel branchejury med repræsentanter fra de odenseanske spillesteder, Tinderbox, Down The Drain Concerts samt TV2/Fyn, der vil være tilstede og dække de tre finaleaftener.

– Vi synes, vi er kommet frem til tre stærke finaleaftener, og vi er rigtig glade for, at tusindvis af musikfans har bakket op om konkurrencen ved at stemme på de forskellige bands og solister. Men konkurrencen kan kun lykkes på grund af et virkelig godt samarbejde med de tre spillesteder, og vi er samtidig meget begejstrede over, at TV 2/Fyn igen i år er med som mediepartner. Det sikrer, at alle deltagerne i de tre finaleaftener bliver præsenteret for tusindvis af seere på både tv og sociale medier. Vi så sidste år, at der var meget stor interesse for konkurrencen både på spillestederne og hjemme i stuerne. Så da det primære mål med Tinderbox Band Battle er at understøtte det lokale musikmiljø, er vi glad for at kunne være med til at give dem en eksponering, som forhåbentlig kan hjælpe alle de unge talenter og ikke kun de tre navne, der får mulighed for at give koncert under Tinderbox, siger talsmand for Tinderbox, John Fogde.

Tidligere har finalerne i Tinderbox Band Battle sat Holmens Hustlers, A Man From Jupiter, Grusom, Grimur, Efternøler og Markus Valentin på plakaten til Tinderbox, og i næste uge føjes der endnu tre til listen.

Udover at det bliver tre aftener med spændende ny musik fra Fyns sprudlende vækstlag, så vil TV2/Fyn også undervejs til de tre finaleaftener give mulighed for at deltage i konkurrencer om fribilletter til Tinderbox 2019. Så mød op, og støt op om musikken til de tre aftener på Musikhuset Posten, Kansas City og Studenterhus Odense.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here