Debutalbum fra erfarne produceres fælles projekt

0
891

‘Konfirmander med kontanter’ er Jon Anderson og Morten Langkilde. De har indspillet med og remixet for en række danske og internationale artister. Nu er de klar med et debutalbum af filmiske fitrede elektroniske groovebaserede lydlandskaber.

‘Uneasy Listening Vol 1’ tager lytteren med på en filmisk rejse. Musikken er båret af cool urban grooves, som Konfirmander med kontanter har kørt gennem ekkoer og delays.

Jon Anderson og Morten Langkilde har siden 2009 stået bag pladeselskabet Mabel The Label, der bl.a. har hittet med UkuleleHanne’s versioner af klassisk dansk hip-hop. Sidenløbende har de hver især været involveret i et hav af plade-projekter, og har de indspillet et album sammen med beatpoeten Claus Høxbroe. Men det var først efter at de havde været fødselshjælpere på de to første album fra den unge electronica-artist Le Duc, at de besluttede at lave et rendyrket instrumentalt og elektronisk album sammen.

Udgangspunktet er musik, der skaber billeder i lytterens hjerne, uden at man glemmer at surfe med rytmerne. Det hele er heftigt filtreret i lækre filtre. Det skaber overraskelse, vildskab og kontraster i musikken.

Jon Anderson spiller klaver og keyboards, og har tidligere været en del af Banzai Republic, der arbejde sammen med bl.a. Laid Back, Lightning Hopkins, Natacha Atlas, Filur, Infernal, Circe de Soleil, Bliss og Music for Dreams

Morten Langkilde spiller bas og guitar, og har indspillet med, remixet, eller produceret for Laid Back, B-52’s, Cock Robin, Peter Kingsbery, Rune T. Kidde, Jeppe Kjellberg, Billy Cross og Sejler i Effekter.

Konfirmander med kontanters debutalbum ‘Uneasy Listening Vol 1’ er en samling lange groovy lydlandskaber, der passer perfekt til søndagstømmermænd. Udkommer digitalt d. 15.11.2019.

YouTube
https://youtu.be/dqOdA6tljcc

Lyt til musikken her
https://promo.theorchard.com/3uSUFK4GPEPKzeKkstQZ

Blogspot
https://konfirmandermedkontanter.blogspot.com/

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here