Vincent Wood vender tilbage som solo

0
803
Sebastian Vistisen Toft

Vincent Wood 2.0 – genopstået i nye toner.

Vincent Wood vender tilbage som et soloprojekt, og med sit nye poppede hip-hop univers, er han klar til bevæge sig ind i den danske musikbranche med melodiske flows, følsomt tekstunivers og spændende produktioner. En ny og mere moden udgave af Vincent har udviklet sig siden duoens daværende udgivelser.

“Illusion” bevæger sig i en sen sommervibe, som tager udgangspunkt i følelsen af tosomhed, og omhandler eventyret med en person som man vil smutte væk fra det hele med. Det er en fortælling som lever i den uvirkelige virkelighed, og ender ud i et spørgsmål, om det er sket eller om det bare er en illusion. En illusion og følelse man i den digitale – og virkelige verden nemt kan dagdrømme sig væk i.

“Illusion er skrevet til alle os, der dagdrømmer os væk i tanken om en bestemt vibe man har med en person som man godt kan lide”, siger Vincent Wood.

Vincent Wood har valgt at gå fra en duo til et soloprojekt, med hvert deres fokus, men Rasmus Gregersen er stadig en del af teamet i kontrolrummet. Sammen kommer de til at skabe en masse musik, tilmed at denne beslutning også kommer til at åbne op for nye spændende samarbejder og døre.

Eksempelvis har produceren Kasper Svare (Prod. Branco, RH etc.) været i hovedsædet på “Illusion”, hvor Rasmus Gregersen (prod. GOT7, THE BOYZ etc.) har co-produceret og stået for mix/master.

Med singlen er Vincent Wood klar med et frisk bud på dansk hiphop anno 2021.

Tidligere udgav de som duo i 2019 singlerne “Ovenpå”, “Omkring Mig” og “Synergi”, som har høstet stor succes på de danske streamingtjenester, samt airplay i radioen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here