Tør du slippe kontrollen? Nyt singleudspil fra Nille Nyc

0
1481

Efter udgivelse af 5 singler i 2018, er den danske elektro-pop artist Nille Nyc nu klar med sit næste singleudspil. Udspillet markerer samtidig en markant ændring i hendes sound til en mere urban, mørk lyd. Singlen blev spillet i DR P3’s Vidundergrunden med en aftale fra Nille om at udgive den efterfølgende, hvis den fik airplay. Det fik den.

“Safe Island” blander en ekstrem kantet bas med en knitrende undergrundslyd og Nille Nyc’s intense vokal, der svæver sikkert henover et hav af synth strømme. Singlen demonstrerer på vovet vis Nille’s evner som spirende producer. 

Nille Nyc fortæller: “Sangen handler om at turde give slip på al den kontrol, som vi er underlagt som mennesker i en hektisk verden fuld af selvangivelser, parkeringsregler, aldersgrænser og mentale barrierer. Samtidig springer jeg selv i det dybe vand ved at udgive min første single, som jeg har produceret. Det er min personlige, rendyrkede, urbane lyd direkte fra mit indre. Det er lyden af urmennesket, der genopstår i en mørk elektro-pop lyd”. 

Singlen udkommer forud for Nille Nyc’s udgivelse af sin debut EP, PowerPainPillsPercussion, der vil markere Nille’s fighter-ånd. 

Safe Island udkom digitalt fredag d. 29. Marts på alle store streaming tjenester. 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here