Debutsingle af upcoming dansk-tysk artist

0
2223

Livet er simpelthen for kort til ikke at leve sine drømme! Det har sanger og komponist Lalou realiseret ved at tage sine første skridt på den danske musikscene. Stemingsfyldt følsom pop krydser jazzede lounge elementer i dette smukt komponerede nummer, der i hvert fald er et lyt værd! Og det bedste ved det hele: Sangen “Music” udkommer i dag!

Lalou synger, spiller klaver, guitar, percussion og fløjter. Inspiration til musikken leveres via hendes rejser til en lille kanarisk ø ved navn La Gomera. Rå natur veksler med frodige bjerge og i dalene danner farverige huse, gøgl og musik, livsnydere og naturelskere, der har forladt “det etablerede samfund” rammen. En lang stenet vej fører til en ensom stenstrand, hvor hippier for kun få år tilbage beboede hulerne i bjerget. Hippierne er flyttet, men stedet er urørt. Vejen til denne strand er besværlig og forudsætter klatreevner. Det er på denne strand, Lalou tit har siddet og skrevet musik.
Herhjemme er det Lalous nære omgivelser, der inspirerer hende. En undren, en glæde over en lille ting, en refleksion over det tilsyneladende uforståelige eller simpelthen kærligheden til og mellem mennesker. Det er Lalou optaget af i sine sangtekster, der er skrevet på engelsk.

Sangskrivning har været en del af Lalous liv siden hendes tidlige barndom. Som 4 årig klimprede hun allerede små genkendelige melodier på klaveret.

Lalou, alias Steffie Kristensen, er vokset op i det Nordtyske med mark og strand som nabo og naturen var allerede i hendes unge teenage år kilde til inspiration til kunst (maleri) og sange.

Lalou har optrådt med sang og musik siden hun var 7 år gammel.
En solo-karriere er hun dog først begyndt på i det seneste år, hvor hun nu er klar med 3 singler, der udgives hen over efteråret 2019 hhv. vinteren 2020. Og hun barsler også med et album, der er planlagt til udgivelse i sommeren 2020.

Lyt til sangen her
https://promo.theorchard.com/bdiZP4mhBKFs85KoIIuZ

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here