Der vil altid stå en dør på klem

0
750
Foto: Gabriel Uth Nielsen

Han er er født i 1979, inkarneret Aarhus-dreng, surfer-hippie og har spillet musik i længere tiden, end hun har levet. Hun er født i 1993, opvokset i den lille landsby Gjern og uddannet jurist fra Aarhus Universitet. Og det er så der, at musikken kan samle to så forskellige personer om en fælles passion for at fortælle historier og skabe melodier.

Isse og Peter Christian lærte hinanden at kende på TV, da de begge deltog i den landsdækkende sangskriver-konkurrence ”DanskPOP Talent 2017” på dk4, hvor Isse vandt og Peter Christian nåede til semifinalen. De mødte dog først hinanden nogle måneder senere på Café Smagløs i Aarhus til en jam-aften, og siden har de medvirket på hinandens udgivelser og i musikvideoer.

Nu udgiver de den første duet, som de har skrevet sammen. Og hvordan finder man så et emne at skrive om, som begge kan relatere til, når man står forskellige steder i livet?

”Peter Christian har børn, som er flyttet på efterskole, og jeg flyttede hjemmefra for ikke så mange år siden. Vi kunne derfor begge relatere til, at ligegyldig om man er den, der rejser, eller om man er den, der bliver tilbage, så vil der altid stå en dør på klem for den anden part, når der er brug for det.” – Isse

”Derudover er sangen universel og kan tekstmæssigt tolkes forskelligt for lytteren, alt efter hvor man står i sit eget liv. Det er altid spændende at høre andres fortolkninger af ens sange. Vi er jo heldigvis alle sammen forskellige, og netop derfor modtages en tekst forskelligt ved hver enkelt.” – Peter Christian

“Dør på klem” er ude den 22. januar 2021.

Musikere

Peter Christian Sejr
Isse Sandorf Jacobsen
Jon Lindahl Kruse
Thomas Beck
Jacob Lee Horney
Flemming Bloch

Følg

Hjemmeside: www.isse.info / www.peterchristian.dk
Instagram: www.instagram.com/issejacobs / www.instagram.com/peterchristiansejr
Facebook: www.facebook.com/issemusic / www.facebook.com/peterchristiandk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here