Før Vi Mister Forstanden

0
947

På vej mod sit 5. studiealbum “Solen Brænder”, der udkommer den 21. maj, udsender Mathilde Falch singlen “Før Vi Mister Forstanden”. Den lander på streamingtjenesterne fredag den 16. april.

Gennem de sidste 10 år har Mathilde Falch bygget sin karriere ved at spille alle steder, hun overhovedet har kunnet komme til det – på gaden og hjemme i folks stuer – til de seneste års koncerter på landets store spillesteder og festivalscener.

På gammeldags arbejdsom manér har hun med andre ord turneret landevejene tynde, og gennem disse års hårde arbejde har Mathilde opbygget et utroligt trofast publikum, der vokser sig stadigt større.

Hun er kendt for sin kompromisløse, vilde og alligevel sårbare, psykologiske sangskrivning, og hun har aldrig været bange for at tage chancer med sit musikalske udtryk. Sammen med hendes band eksperimenterer hun på den nye single “Før Vi Mister Forstanden” med nogle mere ukonventionelle virkemidler i både lyd og produktion, men hendes karakteristiske stemme skaber som altid en rød tråd til hendes tidligere udgivelser.

Med legesyge guitarroller og en nærmest hiphop-agtig trommelyd har Mathilde i samarbejde med bandet og produceren Christian Ki skabt et iørefaldende og poppet nummer, der også leder tankerne hen på soul-genren, hvilket vi ikke har hørt fra hendes hånd før. Intimiteten og lyrikken fra songwriter-genren er dog fuldstændig intakt.

Den 21. maj udgiver Mathilde Falch sit 5. studiealbum “Solen Brænder” – som altid på hendes eget label “Just For The Record”, som hun oprettede som 18-årig.

Kor og keyboard: Charlotte Schultz
Trommer: Adam Winberg
Guitar: Christian Ki
Bas: Jeppe Skovbakke

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here