“Laga Luga (Boş Laflar Edit)”

0
797

Ny single og musikvideo fra Kalaha feat. Hilal Kaya er en hyldest til anatolsk 70’er-funk og et opråb til klasseforskelle i Tyrkiet og resten af verden.

Kalaha’s seneste album “Mystafa” udkom i starten af februar og har taget anmelderne med storm samt oplevet daglig airplay på P6, som har haft flere af pladens singler i rotation.

Den 15. maj er bandet klar til at præsentere albummet live, når de spiller koncert i DR’s Koncertsal med et flot lineup bestående af gæster fra pladen, herunder Hilal Kaya, Moussa Diallo, Uffe Lorenzen og Hjalte Ross.

I opløbet til koncerten udgiver globalisterne et Boş Laflar Edit af “Laga Luga”, et af Mystafa’s tyrkisk inspirerede tracks, som har Hilal Kaya, den hyppigt optrædende dansk/tyrkiske gæstesanger hos Kalaha, med på vokal.

Om “Laga Luga” siger Hilal:

“Musikalsk er sangen en hyldest til anatolsk funk fra 70’erne, som er en genre, vi elsker. Når vi lytter til sangen, bekræfter det os i, at vi er på rette vej ift. at hylde denne tradition.

Teksten handler om mennesker, der opnår status uden at røre en finger og efterfølgende oplever nederlag. Vi ser sangen som en kommentar til nogle af de ting, der foregår i Tyrkiet for tiden, men som bestemt også foregår i resten af verden.”

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here