Statisk bringer elektropop til krop og sind

0
1703

Den 4. december rammer Lille VEGA kogepunktet, når Statisk skruer helt op for deres tempofyldte hits, der taler til både dansefødderne og eftertænksomheden.

Den fremadstormende danske duo, Statisk, har med de hits “Højhus og “Sprængstof” antændt de danske radiostationer. Begge hits er produceret i samarbejde med Bjarke Niemann fra Spleen United og efterfølges af deres debut-ep, som lander i foråret.

Sidste år fik singlen “Højhus” en uge som uundgåelig på P3, og lige siden er et stadig voksende antal danskere gået på opdagelse i duoens fandenivoldske og glubske univers af dybsindig, dansksproget lyrik, fremdrevne trommer og tunge synth-linjer.

Statisk har fundet et enestående effektkammer, hvor både lyd og lyrik konstant holder lytterne på tæerne, der er store tanker og farlige følelser i spil. Duoen fortæller:

”Sprængstof handler om mennesker, bl.a. os selv og at holde fast i sig selv, når man udforsker livet på godt og ondt. Livet kan til tider være giftigt, der er det vigtigt, at man ikke mister sig selv og glemmer, hvad man tror på.”

Singlerne handler om at leve stærkt og overleve at være ung. Mathias Ranch Skov og August Kulmann ved allerede alt om det, efter at have prøvet at slå sig på livet op til flere gange. De to kammerater fandt fælles fodslag i musikken, hvorefter de droppede de hårde fester og de mislykkede uddannelsesforløb.

Fakta om koncerten

Statisk (DK)
Lørdag den 4. december, 2021 kl. 21.00
Lille VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
Billetpris 160 kr. + gebyr
Billetsalget er startet via Ticketmaster.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here