Gine Bryld – Land of Sunset

0
1079

Soulfyldt og fængende sangerinde med internationalt præg i ny single udgivelse.

Gine Bryld er et veletableret udspil på de danske musik scener som sangerinde, sangskriver og musiker. Hendes sprøde soulfyldte stemme akkompagneres af guitaren eller klaveret oftest i et energifyldt samspil med hendes eminente musikere.

Musikken er primært Nordisk pop med soul’et eller en anelse rock’et kant.

Gine Bryld havde sin debut med egne kompositioner i april 2010, og siden har den talentfulde sangerindes musikalske karriere taget fart med en lang række koncerter rundt om i landet pa bl.a. Godset i Kolding, Drop Inn i København og Dexter i Odense samt opvarmning for internationale Country Sisters i Kongens Have.

I februar 2012 udgav hun sin første EP “Lose my way”. Siden bosiddende i København har Gine Bryld taget sine musikalske ambitioner til et nyt niveau i rollen som vært og booker på en af byens sangskriverscener samt med turneer rundt i Danmark, London og Australien i 2015, hvor hun rejste med guitaren pa ryggen.

Hendes talent har desuden resulteret i interviews med Ugeavisen Odense, lokale radiostationer i Danmark samt den Australske radiostation SBS.

Tilbage til de danske musikscener udgav Gine Bryld to nye singler i 2018 og lancerede det tværkunstneriske projekt “Reflexology” i 2020 fundet bl.a. af Kulturhus og Bibliotek Rentemestervej. De internationale inspirationer har sat sine spor i sangerinden, hvilket er tydeligt i hendes 3. single “Land of Sunsets”, der netop maler de magiske øjeblikke i landet “down under”.

“Land of Sunsets” udkommer den 21. maj 2021.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here