OTOOTO

0
993

OTOOTOs debutalbum, “This Love is for You” udkommer på April Records den 21. maj, 2021.

OTOOTO (hvilket betyder “lydlyd” på japansk) er det nyeste navn på den danske indie-jazz-scene.

OTOOTO blev dannet i 2019 af gruppens komponerende duo, bestående af trompetist Jonas Due (født 1993) og saxofonist Oilly Wallace (født 1996). Gruppen fik hurtigt positiv opmærksomhed fra både radiostationer og anmeldere og allerede nu kan de se tilbage på utallige liveoptrædener samt udgivelsen af op til flere singler. Alle på April Records.

Lyden af OTOOTO defineres af de fjerlette og lyriske melodier skabt af Wallace og Due og den måde hvorpå disse melodier kombineres med vin-tage-synthesizeren Juno 106s karakteristiske lyd. Dertil tilføjes et neo soul/moderne R&B groove og voila!

Albummet består af elleve numre som tager lytteren dybere og dybere med ind i et sprudlende og opfindsomt lydunivers, sammensat af varieren-de stemninger og genrer, fra amerikansk west coast synth pop til mellow jazz. Alle numrene på albummet rummer en gnist af håb og glæde, hvilket gradvist udfolder sig på harmonisk, og legesyg, vis.

OTOOTO er på mange måder en smeltedigel, som præsenterer fem vel-kendte figurer på den danske jazzscene, på en ny og frisk måde.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here