Laura Ziani udgiver single om at føle sig uden for sin generation

0
834

Med sangen vil Laura gerne skabe et fælles rum for emotionel smerte

I efteråret debuterede den danske multiinstrumentalist Laura Ziani med singlen ”Money”. Nu er hun klar med opfølgeren, ”Generation”, der handler om at føle sig udenfor sin generation. Om at stå udenfor og kigge ind og om at længes efter følsomhed i stedet for at flygte fra den. Laura fortæller: 

“I min gymnasietid, og generelt i mit ungdomsliv, har jeg ofte følt mig udenfor mine jævnaldrende. Jeg skrev “Generation” i håbet om at skabe et fælles rum for den smerte, jeg ser hos min generation og hos mig selv. Det er en opfordring til at græde, hvis man er ked af det – og lade det være en del af det normale menneskelighedsspektrum”.

Laura Ziani drives af behovet for at gå i dialog med sine lyttere om relationer – og om at deale med psykologiske udfordringer som depression og stress i det effektive samfund, vi lever i.

Allerede som syvårig fik Laura øjnene op for celloen, der siden har været en trofast følgesvend. Som studerende på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium fik hun et behov for at skabe og bevare en musikalsk nysgerrighed. Hun startede derfor med at skrive sange hjemme i sin stue, efter hun var færdig med at øve cello. Lyden er alternativ pop, hvor Lauras vokal og dragende sangtekster er i fokus.

Som et resultat af Lauras behov for at udfordre de klassiske regler og normer, hun er skolet efter, er musikken et mix mellem det organiske og det elektroniske.

Førstesinglen ”Money” fik blandt andre ros af Soundvenue, der beskrev singlen med ordene:

“De højtragende artpoptoner er næsten til at blive svimmel over, hvilket både skyldes Zianis fængslende vokal, hendes følelsesladede cellospil og den ambitiøse sangskrivning”.

”Generation” udkom 21. januar 2022. Musikken er produceret i samarbejde med Birk Storm og udgives via producerens musikagentur Junobird, der også huser artister som PRISMA, Nicklas Sahl og Soon.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here