Gurli Octavias nye moniker kalder til krig for kærlighed

0
523

Gurli Octavia har sat sig fri af sit navn og relancerer sig selv under monikeren Summer Fry. Den første single er den klubbede protestsang “We Do It For Love”, der udkommer 2. september.

Gurli Octavia har med mere end 2 millioner plays på Spotify været godt i gang med at bygge sit navn op, siden hun debuterede i 2017. I anmeldelserne af debutalbummet I Could Be Blossoming Instead fra 2021 blev hun udråbt til både årtiets og århundredets stemme. Så det er et modigt kunstnerisk valg, hun tager nu med nylanceringen af sig selv under navnet Summer Fry.

“Jeg var nødt til at opløse mig selv, for at blive mig selv. I starten var det et narrativ jeg skabte i mit hoved, for at skabe et space med kreativ frihed, hvor jeg kunne skabe modigt uden grænser og udenfor andres forventninger og holdninger. Som det skred frem blev det tydeligt for mig, at jeg aldrig havde følt mig mere fri som artist og som menneske. Jeg var ikke længere “Gurli Octavia”, og jeg kunne ikke vende om. Det kunne ikke være anderledes. Jeg glæder mig sindssygt meget til at lade det udfolde sig herfra, og vise al den musik jeg har arbejdet på det seneste år”, fortæller hun.

Summer Fry har åbnet et skabelsesrum, hvor vildskab, eksperimenter, inspirationer og ambitioner prøves af uden forbehold. Summer Fry er blevet et autonomt ynglested for musik, der kalder på fællesskab og frigørelse; på euforiske og transcenderende koncerter, hvor “musikken er protagonisten, og det space vi har sammen er safe and free. Hvor man kan danse og græde og smide tøjet og nyde jointen. Elske den man elsker. Komme som den man er, og gå som den man bliver”.

“We Do It For Love” er skrevet og produceret under en måneds togrejse rundt i Europa i foråret, hvor Gurli bl.a. stoppede op i en lille landsby i det sydøstlige Frankrig. Med et nyt udsyn, et insisterende beat og en tung bas går Summer Fry ud med et stor “we” der kalder alle Kærlighedskrigere til kamp.

“We Do It For Love” er det første af en række udspil fra Summer Fry. ”Jeg har virkelig meget musik, der står i kø for at udkomme lige nu, og jeg kommer ikke til at være nærig med det. Jeg glæder mig så sindssygt meget til at udgive det, og mest af alt til at komme ud og spille det live”, slutter hun.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here