Rasmus Walter på dybt vand med smuk og trist video

0
1089

I forrige uge udsendte sangeren Rasmus Walter – der i øjeblikket også er højaktuel i Toppen Af Poppens 10. jubilæumssæson – singlen ’I Mit Blod’, der er skrevet sammen med Karl William og producer Frederik Carstens.

I dag får den dansable up-tempo sang en både smuk og alvorlig billedside i form af en storslået musikvideo instrueret af  den prisvindende filminstruktør Sune Sørensen.

Da Sune Sørensen hørte ’I Mit Blod’ begyndte en bestemt historie at tage form hos instruktøren, der til daglig bor i LA, men grundet Corona var tilbage i Danmark. Han, Rasmus Walter og deres fælles ven fotografen Rasmus Heise, blev enige om et samarbejde, og resultatet blev en intens og flot musikvideo om to mennesker, der befinder sig i deres livs største krise. 

I Mit Blod’ har en iboende smerte; en konflikt mellem det bundløse og det svære overfor det optimistiske og det opløftende, en melankoli der divergerer fra sangens tempo og tone. Derfor valgte jeg at foreslå noget helt andet end det Rasmus først selv havde forestillet sig. Jeg ville gerne lave en film, der tog fat på sorgen, og hvordan vi finder hinanden igen, når vi er så langt fra hinanden, uanset hvad årsagerne er. Jeg håber, at vi rører nogle mennesker med historien og med Rasmus’ musik, og jeg håber, at den giver folk, der føler de ikke kan bunde, håb om at de nok skal finde vej op igen”, lyder det fra Sune Sørensen, hvis tidligere arbejde har vundet priser ved bl.a. Cannes og New York Film Festival. 

Rasmus Walter selv er meget begejstret for videoen: “’I Mit Blod’ handler om at tvivle, miste og håbe og jeg synes at Sune har lavet en meget stærk, smuk, men også alvorlig video baseret på min sang. Jeg blev selv meget bevæget da jeg så det endelige resultat.”  

’I Mit Blod’ er også titlen på Rasmus Walters 5. solo album, der udkommer 30 oktober i år og er det første fuldlængde album fra hans hånd siden 2016. 

Sune Sørensen

Prisvindende filminstruktør. Bor i Los Angeles hvor han pt arbejder på en spillefilmen ’Sheep’ og serien og serien ’Another’. Hans reklamer, kortfilm, og musikvideoer har vundet utallige prestigefyldte priser, bl.a. Cannes, New York Festival mm. 

Rasmus Heise

Prisvindende filmfotograf, der bl.a. har vundet en Oscar sammen med Rasmus Walters bror Anders. Er bl.a. aktuel som fotograf på HBOs “Steven Kings The Outsider”. Han arbejder for nogle af de bedste producere og instruktører i verden, bl.a. Marc Forster, Andrew Bernstein. 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here