Håbefuld i en håbløs tid

0
1047

Med sin pludseligt Corona-ukorrekte titel Rør ved mig vandt Lukas Vanggaards seneste single hjerter og store smil hos alle fra Gaffa til Herning Folkeblad. Nu er han klar med en ny sang fra popsnedkeriet – en sand historie om en helt anden slags virus; barndommens stormende forelskelse. 

Eva er optaget på Lukas’ iPhone og bliver frigivet 17. aprilDet er anden single fra den kommende EP Håndspillede Hits.

Rør ved mig er et stærkt udspil, der lover godt for ep’en
(Herning Folkeblad)

Længslen efter nærvær – som vi alle er ramt af i denne her tid – er ligesom i Rør ved mighelt central i den nye sang om Eva. Evahandler nemlig om den ’virus’, der sætter sig i kroppen som en altopslugende kraft, hjulpet af lige dele fryd og smerte: Forelskelsen. En rørende historie om kærlighed og uskyld fra det virkelige liv.

”Jeg kæmpede en brav kamp for at vinde Evas hjerte, tilbage i folkeskolen. Hun gik en klasse over mig. Jeg sendte min klassekammerat Morten af sted med kærestebreve til hende hver dag, og i frikvartererne kørte jeg op til Spar Købmand for at købe små plastikringe fra en tyggegummiautomat”, fortæller Lukas. ”Jeg forestiller mig, at forelskede ude i verden sidder med lidt af den samme følelse i denne coronatid. At det eneste man tænker på, er den anden – og omvendt. Verdens mest håbefulde mennesker i en håbløs verden.”

Lukas’ dogme for den nye single og den kommende EP været at indspille alt på sin smartphone. Ideen opstod af nødvendighed, af ingen penge til studietid eller bare til en computer. Så i en lang periode har Lukas indspillet sine sange på sin telefon. Det har givet dem et råt, ærligt og helt igennem håndspillet udtryk. 

Den sandfærdige historie om længslen efter Eva udkommer via Godt Selskab og Believe den 17. april.

Følg Lukas Vanggaard her:

Facebook: https://www.facebook.com/lukasvanggaard/
Instagram: @lukasvanggaard

Kort bio:

Lukas har spillet musik siden han kunne holde på trommestikkerne, og skrevet sange siden han var ni år gammel. Han er multiinstrumentalist, og fik allerede som 17-årig en pladekontrakt i København. Det blev for stort et pres for, og han endte med at forlade byen og komme til hægterne langt væk fra alle andres forventninger. Derfor har det taget tid og overvejelse at blive klar til at vise sine sange frem. I mellemtiden har Lukas arbejdet sammen med bl.a. Juncker, Sys Bjerre, Marcus Winther-John, Mads Haugaard og Lovespeed.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here