Nik & Jay lever drømmene ud med arena-tour til november

0
852

De kan allerede se frem til en fuldstændig udsolgt, landsdækkende akustisk forårstour. Men i efteråret vender Årets Danske Livenavn 2019 tilbage og skruer helt op for deres elskede hitparade i landets største venues og arenaer!

Det sker, når Nik & Jay tager deres altid eksplosive og vedkommende shows indendørs på ny og gæster Aalborg, Aarhus, Odense og København med deres ”Længe Leve Drømmene Tour”. De fire store koncerter, som bl.a. bringer Nik & Jay tilbage til Royal Arena som gik fuldstændig udsolgt i 2017, følger op på sidste års 12 singleudgivelser og helt unikke albumkoncept, som udkom i december måned med nye hits til set-listen som ’Hot Sauce’, ’Det’ Den Vibe’ og ’Magnolia’.

Citat fra Nik & Jay:

“Vi er så taknemmelige for hele denne rejse.

Så heldige, at vi kan dele den med jer. Med hinanden.

Vi er et virkelig godt sted lige nu og vi føler os i balance. Er dybt inspirerede, og har en exceptionel vibe kørende med jer, publikum. Tak for I lytter, danser og lader jer blive bevæget af vores musik. Det er vi så evigt taknemmelige for, og det kommer vi aldrig til at tage for givet.

Så hvad siger I til, at vi laver en tour til?

Vi vil give alt vi har. I kommer og giver jeres gode, gode energi. Så kan vi sammen skabe mere magi, der er større end os alle sammen.

Det kan vist kun blive GODT.

1000, 1000 tak 🙏🙏”

LÆNGE LEVE DRØMMENE TOUR 2020

13/11 CERES ARENA – AARHUS

14/11 AALBORGHALLEN – AALBORG

20/11 ROYAL ARENA – KØBENHAVN

21/11 JYSKE BANK ARENA – ODENSE

Billetsalget starter onsdag den 4. marts kl. 10:00.

Nik & Jay er netop blevet hædret af danskerne som Årets Kunstner ved Zulu Awards 2020 og løb som bekendt med titlen som Årets Danske Livenavn ved DMA sidste år. Nik & Jay glæder sig til at åbne dørene til november og tage imod publikum og byde dem velkommen til en aften med masser af kærlighed, fællesskab, dans, fest, nostalgi og de nye sange fra ’Længe Leve Drømmene’.

Billetpriser Aarhus, Aalborg, Odense: 425 kr. + gebyr

Billetpriser Royal Arena: PL1 505,- / PL2 + stå 425,- / PL3 305 kr. + gebyr.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here