MAMMAS MAMMALAID

0
3706

Med snart2,5 mio. visninger på Facebook er Chris Grey & The BlueSpands køkkenvideoblevet et viralt hit verden over.

Chris Grey & The BlueSpand har over det sidste års tid for alvor slået deres navn fast hosmusikelskere med hang til god, GROOVY og funky blues. 

Bandet gik først viralt på Facebook med deres livevideo, “Grab’em by the elbow”, mens trioens anden køkkenvideo, “Mammas Mammalaid”,passerede 1 mio. visninger på bare 10 dage. Lige nu er den stærkt på vej imod2,5 mio. visninger.

Det har kastet den odenseanske trio rundt til livekoncerter i hele Europa, mennu har der endelig været tid til at gå i studiet og indspille en”rigtig” pladeversion af deres funky mammaladehit.

Magisk Mamelade fra Fyn.
Mere end 2,5 millioner views på Facebook og mere end 100.000 på Youtube!
Det er astronomiske tal, men ikke desto mindre er det antallet af gange, Chris Grey and The BlueSpand’s sang, ”Mammas Mammalaid”, har været vist.

Når man hører sangen og ser videoen, får man straks en funky smag i munden. Masser af kiggere og lyttere har fået pirret smagsløgene, og det har resulteret i mange forespørgsler og koncerter i udlandet i den seneste tid.

Nu er Chris Grey and The BlueSpand klar til at indtage de danske spillesteder med deres helt egen opskrift på funky soul, blues og rock:

Man tager en stor Spand (gerne blå), fylder den med lige dele funk, soul og rock, rører inderligt rundt i den med en tight og fast hånd, drysser med lidt blues og topper den med et glimt i øjet. Bages i et varmt øvelokale ved cirka 20 grader (celsius) i 7 år, og så har du: Chris Grey & The BlueSpand!

Bandet er mere end “Mammas Mammalaid”, for siden den har de skabt endnu flere succeser; ”Grab ’em by the elbow” har mere end 1 mio. Visninger, og sammen med numrene, ”Golden Tower”, ”Mammas Mammalaid” og ”Beat around the Bush” har Chris Grey and The BlueSpand genereret over 5 mio. visninger.

Det er gennemmusikalsk og svingende – det er Chris Grey & The BlueSpand LIVE.

Chris Grey & The BlueSpand er:

Chris Grey: Sang / guitar
Kasper Lauersen: Bas / vokal
Lars von TrommenStick: Trommer / vokal

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here