HATESPHERE + LIVLØS + XENOBLIGHT på Kulturværftet

0
1245

Knivskarpe og klar til at jævne Kulturværftet med jorden den 1. marts lægger de danske thrash-konger HateSphere vejen forbi Helsingør inden længe. Med sig har de to af dansk metalmusiks nye stjernefrø; LIVLØS og Xenoblight, som begge er højaktuelle med friske debutplader i bagagen.

HateSphere har haft et travlt efterår i 2018 med udgivelsen af bandets 10. fuldlængde album “Reduced to Flesh” efterfulgt af de tur rundt på de europæiske landeveje. “Reduced To Flesh” har slået mørkere og mere brutale toner an i HateSpheres dødsthrash-univers, og det har givet liveshowet nye og voldsommere dimensioner. Og med et brølstærkt bagkatalog, som ingen kan fornægte, er der dækket op til et sandt ædegilde for ørerne. Om touren siger guitarist Pepe:

“Vi er som bekendt i fuld sving med at turnere verden rundt for at promovere vores nye plade, og selvom det er fantastisk at spille i det store udland, er det sateme lige så fantastisk at komme hjem at give den fuld smadder i lille Danmark”. Bassist Jimmy tilføjer: “Men man bliver sgu så træt, når man turnerer, og vi bliver jo ikke yngre, så vi må se, om vi overhovedet gider mere efter det her”. Vokalist Esse runder af: “Det bliver 11 fuldstændig vanvittigt fede aftener i ekstremmetallens tegn. To blærede supportbands og så os, der vil spille et voksent hovednavnssæt. Det bliver så fedt!”

LIVLØS

LIVLØS spiller hårdtslående melodisk dødsmetal med inspiration fra den svenske og amerikanske dødsmetalscene. En dynamisk blanding af hæsblæsende kirkegårdsriffs, tunge grooves og melankolske melodier. Siden 2014 har LIVLØS gjort sig berygtet og bemærket med deres intense, højenergiske og karismatiske liveoptrædener, og bandet er kommet for at sprede et mangfoldigt og godt budskab omkring dødsmetallen, som det er svært ikke at blive forført af. Med anmelderroste udgivelser og koncerter på bl.a. Copenhell, SPOT Festival og Aalborg Metal Festival har LIVLØS på kort tid vist sig som en stærk og lovende spiller på den danske upcoming metalscene med stort internationalt potentiale.

Xenoblight

Xenoblight er et dansk ekstrem metal band fra Silkeborg karakteriseret af en intens og knusende atmosfære, der duellerer med et apatisk og melankolsk lyrisk univers. Selvom bandet er et relativt nyt skud fra starten af 2017, brugte Xenoblight omhyggeligt året på at skrive deres første skive, samt spille et begrænset antal shows (med debut på Metal Magic Festival 2017). I slutningen af året tog bandet til SolnaSound Recording i Stockholm med Simon Johansson (Wolf/Memory Garden) og Mike Wead (King Diamond/bibleblack) bag knapperne, for at optage deres debutplade ”Procreation”, som udkom 8. februar 2018.

PRAKTISK INFORMATION

Tid: 1. marts 2019 20.00

Sted: Kulturværftet / Store Scene, Allegade 2 i Helsingør

Pris: 175 kr. på www.kuto.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here