HUN SOLO fylder VEGA

0
2029

HUN SOLO fylder VEGA
Nabiha, Dicte, Pernille Smith-Sivertsen (Blondage), Kirstine Stubbe Teglbjærg og Nanna Jacobi går alene på scenen den 11. oktober i Lille VEGA for at markere FNs Internationale Pigedag.

Fem kvindelige kunstnere kapper sikkerhedslinen og går alene på scenen, når HUN SOLO præsenterer en aften med nogle af landets mest spændende artister på FNs Internationale Pigedag d. 11. oktober 2018.

Den talentfulde og charmerende Nabiha har med sine vestafrikanske rødder, danske opvækst og ikke mindst skønne stemme gjort sig bemærket både herhjemme og uden for landets grænser.

I snart tre årtier har Dicte været synonym med integritet og kvalitet. En af dansk pops mest vedvarende stemmer fra hendes rolle i Her Personal Pain til samarbejdet med Claus Hempler og som solist.

Pernille Smith-Sivertsens både sødmefyldte og flabede vokal har markeret sig tydeligt i musiklandskabet som den ene halvdel af den elektroniske duo Blondage.

Det er både intenst og sårbart, når Nanna Jacobi med sin filmiske og sensuelle pop lægger publikum ned, men vær klar til også̊ at træde derud, hvor støjen sætter dagsordenen.

Kirstine Stubbe Teglbjærg har længe skabt de smukkeste møder mellem drøm og støj på den danske musikscene, først i Blue Foundation og siden 2013 som anmelderrost soloartist.

Hver især går de alene på scenen med al den intimitet og intensitet, det indebærer, hvilket giver en helt særlig kunstnerisk og performativ oplevelse. HUN SOLO blev skabt i 2016 af musikerne Kirstine Stubbe Teglbjærg og Nana Jacobi sammen med forfatter Anya Mathilde Poulsen for at sætte spot på flere interessante kvindelige kunstnere – både de etablerede navne og nye talenter.

Koncerten arrangeres i samarbejde med børnerettighedsorganisationen PlanBørnefonden, der har et særligt fokus på at sikre pigers rettigheder, og markerer FNs Internationale Pigedag med at uddele Pigeprisen 2018, inden musikken går i gang.

Fakta om koncerten:
HUN SOLO (DK)
Torsdag d. 11. oktober kl. 21.00
Lille VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
Billetpris: 150 kr. + gebyr
Billetsalget starter i dag via vega.dk og Ticketmaster
Læs mere og køb billet til koncerten med HUN SOLO.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here