I taknemmelighedens tegn: This Boy er tilbage!

0
356
Foto: Julius Mydtskov

Den danske popduo This Boy er tilbage, og den 22. september skyder de for alvor et nyt albumforløb i gang med singlen “Dancers in the Dark”. Den radiovenlige ørehænger handler om drengenes taknemmelighed til hinanden og serveres med en ordentlig omgang bigband-horn.

Det er efterhånden nogle år siden, vi sidst har hørt fra den danske eksperimentelle popduo This Boy. I 2020 udgav de debutalbummet “Year 1”, som blev lanceret sammen med den roste musikfilm af samme navn. Albummet bød bl.a. på singlen “Matalo”, som især P3-lyttere vil nikke genkendende til. Nu er de endelig klar med nyt materiale.

I juni udgav de singlen “Breathe”, og nu er tiden kommet til at løfte sløret for endnu en single fra deres kommende “E.T.”-album, som er sat til at udkomme i 2024.

“Dancers in the Dark” handler om at være taknemmelig for hinanden, forklarer duoen: “Det er en slags ode, vi har lavet til vores venskab, en tak for den evige kreativitet, der altid opstår, når vi er sammen. Det giver os en retning her i livet og hjælper os igennem både op- og nedture.”.

Udover en ørehængende melodi præges sangen af den legendariske trompetist Jesper Riis’ bigband-horn, som betoner det optimistiske og bekymringsløse univers, som This Boy bevæger sig i på “Dancers in the Dark”.

Minibiografi

Bag This Boy er Magnus Tophøj og Sebastian Ovens, der har været venner siden barnsben. Hurtigt i venskabet opstod en fælles interesse for musik, der udviklede sig til et lille hjemmestudie og senere en professionel karriere som multi-platin-sangskrivere, producere og artister.

Under aliasset Magnus Vil har Magnus Tophøj turneret rundt i Danmark samt haft en del airplay på P3 bl.a. med singlerne “Hey Homie” og “Frihed”. Som sangskriver har han bl.a. udgivelser i Danmark, Sverige og Korea.

Sebastian Owens er en anerkendt multi-platinum producer med udgivelser i hele verden herunder Japan, Korea, Tyskland, Spanien, England, Sverige og selvfølgelig Danmark. Herhjemme kender vi ham bl.a. som producer og sangskriver bag P3 ́s uundgåelige “NAYAH – Bad Bitches”, og vinderen af det Danske Melodi Grand Prix “Lighthouse X – Soldiers of Love”.

I 2020 slog de hjernerne og kreativiteten sammen og dannede den eksperimentelle pop duo This Boy. Debutalbummet “Year 1” med dertilhørende 32 minutters musikfilm blev taget godt imod herhjemme med singlen “Matalo” i B-rotation på P3, en forsideartikel på DR.DK samt en plads på EKKOS Shortlist for uafhængige filmskabere.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here