LALOU – “Make It Right”

0
481
Grafik: Molly Grønberg

Den tysk-danske musiker og sangskriver Lalou udsender den 22. september tredje singleudspil “Make It Right” forud for sit kommende album “Keep the Change”.  

Som musiker er Lalou på en ganske særlig mission. De senere år har hun med sin musik og fortællekoncerter grebet mikrofonen for at sætte fokus på psykisk sårbarhed. Hendes ønske er at medvirke til at bryde tabuet og bidrage til den repræsentation, der er så vigtig. 

Lalou tør nemlig dele ud af sin egen barske historie om en barn- og ungdom med seksuelle overgreb og hvordan hun som voksen lever i og med de mentale senfølger. 

“Make It Right” handler om at sende fortidens spøgelser på flugt, selvom de ar, fortiden har sat, vil være der for evigt. Den handler om at opbygge modet til at turde sige til og fra efter mange år med tavshed og frygt for stigmatisering.   

“Make It Right”, der bevæger sig i et cross-over af R&B, pop og electronica, er en musikalsk post-it lap med påmindelsen om, at vi skal huske selvkærligheden. 

At der uanset, hvad dit hjerte, krop og sind kæmper med, er en stemme, der er din. Og en vej der er din. 

Ifølge Videnscenter for Psykotraumatologi ved Syddansk Universitet har 100.000 danskere været udsat for seksuelle overgreb, og 60.000 af dem har senfølger og behov for behandling. Triste, triste tal, der gør Lalous musikalske mission pokkers relevant.  

I efteråret tager Lalou endnu en gang på turné med sine fortællekoncerter, hvor hun deler ud af sin egen historie for at hjælpe andre. Bl.a. på Synlighedsdagen den 10. oktober, hvor hun giver solokoncert i Lokalforeningen SIND i Haderslev. Derudover optræder hun på selvhjælpscentret i Haderslev den 27. oktober og i frivillighuset Sløjfen, Bedre Psykiatri Nordfyn den 30. november. 

“Make it right” er tilgængelig på alle streamingtjenester fra den 22. september.  

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here