Ida Nielsen & Band giver koncert på Kulturværftet 10. maj 2019

0
1664

Koncertgængere kan glæde sig til et miks af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik, når verdensstjernen Princes bassist Ida Nielsen og hendes band 10. maj 2019 atter lægger vejen forbi Helsingør og giver koncert på Kulturværftet. Billetsalget starter mandag den 1. oktober på www.kuto.dk

Ida Nielsen vendte hjem til Danmark i sommeren 2016, og selvom sorgen og chokket over læremesteren og vennen Princes tragiske bortgang ikke helt havde fortaget sig, færdiggjorde hun sit 3. soloalbum Turnitup, samlede et fantastisk band og drog på landevejen. Hun spillede koncerter her i landet samt i udlandet med stop i bl.a. Tyskland, Holland, England og Zanzibar.

I 2017 slog hun sit navn fast på live-scenen med både en forårstur og eftertur, der var rigtig godt besøgte, samt ved turnéer i både USA og Kina. Hun medvirkede desuden i Bergen Festspillene i maj 2017, hvor hun sammen med London Sinfonica spillede musik komponeret specielt til hende.

I 2018 har Ida og band haft rigtig travlt med flere end 30 koncerter i såvel hjemlandet som i resten af verden. Samtidig gøres arbejdet til en ny cd færdigt til udgivelse i efteråret 2018.

Koncertgængere kan glæde sig til et miks af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl. Live lover Ida at levere et hårdtslående, høj-energi funkshow – pakket med gode vibes og stramme grooves. – Og selvfølgelig masser af bas!

Praktiske informationer

Tid: 10. maj 2019 20.00
Pris: 220 DKK
Sted: Kulturværftet / Store Scene, Allegade 2, Helsingør
Billetter: www.kuto.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here