Sangskrivertalent forener det rytmiske med det klassiske på storslået førstesingle

0
640
Foto: Mathias Christensen

”Money” er debutsinglen fra den danske multiinstrumentalist Laura Ziani – men kunne i sin komposition lige så godt være titelmelodien til den næste James Bond Film.

Den handler om at finde et meningsfyldt ståsted i en materiel verden. Om at vi alle kommer fra forskellige udgangspunkter, hvor nogle er i en kortere kø end andre til et fredfyldt liv med muligheder.

Allerede som syvårig fik Laura øjnene op for celloen, der siden har været en trofast følgesvend. Som studerende på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium fik hun et behov for at skabe og bevare en musikalsk nysgerrighed. Hun startede derfor med at skrive sange hjemme i sin stue, efter hun var færdig med at øve cello. Lyden er alternativ pop, hvor Lauras vokal og dragende sangtekster er i fokus.

Som et resultat af Lauras behov for at udfordre de klassiske regler og normer, hun er skolet efter, er musikken et mix mellem det organiske og det elektroniske. Om dette fortæller Laura:

“I det hele taget udvisker jeg gerne de grænser, der er tegnet op for, hvad der passer ind hvor”.

Laura Ziani drives af behovet for at gå i dialog med sine lyttere om relationer – og om at deale med psykologiske udfordringer som depression og stress i det effektive samfund, vi lever i. Hun rækker ud efter sin generation i håbet om at skabe et fælles rum til at dykke ind i os selv, hvor der samtidig er plads til at lade det sårbare fylde.

”Money” er produceret i samarbejde med Birk Storm og udgives via musikagenturet Junobird, der også huser artister som PRISMA, Nicklas Sahl og Soon.

Som forsmag på ”Money” er en smuk live session video udkommet, hvor Lauras vokal og sangskrivning skinner klart igennem.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here