Prisbelønnet sangskriver aktuel med ny EP

0
1347

Fredag d. 23. August 2019 kommer der nyt fra den prisbelønnede singer/songwriter Amalie Skriver fra København. Amalie Skriver bliver nemlig aktuel med sin fjerde EP-udgivelse “Clever Minds Cannot Spare Our Lives”, som hun selv har skrevet, komponeret og arrangeret. 
Torsdag d. 22. August afholdes releasekoncerten med fuldt band i Kulturhuset Islands Brygge kl. 21.30.

Musikken er catchy og poppet med Amalies klangfulde vokal, som nemt bevæger sig ind i folks hjerter. Amalie kan lide at række ud til sit publikum og lukke dem ind i sit indre univers med de opmuntrende budskaber i hendes sange. Som en kristen sangskriver bærer Amalies sange præg af en ung kvindes refleksioner over livets mange spørgsmål og en søgen efter håb og mening, som er en nærværende tanke for de fleste mennesker.

Akkompagneret af et velspillende band med strygere og elegant klaver- og guitarspil præsenteres lytteren for et smukt og følsomt lydunivers af en stærk karakter. Med sig på cello og korsang har Amalie sin dygtige barndomsveninde, Rebecca Cecilia Kousgaard, og på trommer, Mikkel Mouritsen, som tilsammen med guitarist Anders Tuxen skaber rammen for Amalie Skrivers live band. EP’en er produceret af David Elberling, Henrik Nilsson, Oliver Tue Lundquist Møller og Lucas B. Olsen.

Hendes første singleudspil ‘Nothing to Say’ fra EP’en vandt i Singer/Songwriter kategorien i den internationale UK Songwriting Contest 2018 og blev ligeledes en af finalisterne i Christian/Faith kategorien med 9,5 ud af 10 point. Sangen blev bedømt af en professionel jury som består af Grammy og Emmy vindende producere, som har haft et tæt samarbejde med artister såsom Sting, Paul McCartney, Elton John, Kylie Minogue, Robbie Williams, Oasis, Britney Spears og mange flere. Amalie blev også nomineret som Female Singer/Songwriter i International Songwriting Awards med ‘Nothing To Say’.

Amalies andet singleudspil ‘Beautiful Worries’ blev både tilføjet til Apple Musics ‘Best of the Week Pop-playlist’ og til New Nordic Indies ‘New Nordic Folk & Roots’-playliste. 
Fornylig er tre af sangene (‘Somehow’, ‘Beautiful Worries’ og ‘Mermaid’) fra den kommende EP gået direkte videre til semi-finalen i The UK Songwriting Contest 2019 og har alle modtaget 5 ud af 5 stjerner i konkurrencen.

Amalie er flere gange blevet sammenlignet med legendariske singer/songwriters som Kate Bush, Sarah McLachlan og Tori Amos. Hun er ligeledes vokset op i et musikalsk hjem, da begge hendes forældre er musikpædagoger og har, siden hun var 3 år, sunget og spillet violin. 
Lørdag d. 31. August spiller Amalie med sit band på Copenhagen Songwriters Festival 2019 som en af de udvalgte bands.

Sangene bliver udgivet via WriterRecords og udkommer på Spotify, Apple Music, Tidal, YouSee, Deezer, Amazon Music, Google Play, Youtube m.fl.

Lyt her
https://promo.theorchard.com/xkFXgogXUlBCxsF2rRg3

Hjemmeside
http://amalieskriver.dk

Facebook
https://www.facebook.com/amalieskriverofficial/

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here