Nyt Album fra Cornelius

0
2043

17 årige Cornelius fra Nordsjælland, klar med sit første Album. 

Frederik Cornelius Dalby med Kunstnernavnet “Cornelius” udgav sin første single i Januar 2018.

Singlen “Tonight” blev lavet i samarbejde med hans gode ven Nicolaj Tuxen. Og den blev godt modtaget, især på det udenlandske musikmarked. Cornelius har yderligere udgivet flere singler og en Ep med jævne mellemrum siden Januar.

Alle singlerne er hjemmeproduceret og i en lidt blandet genre, i et forsøg på, at finde sin egen stil. Cornelius er nu ude med sit første Album “Home Tapes – Light and Loose”. Der også er en egen produktion.

Genren er pop/indie . Og er et medley af sange, der karakterisere kunstneren og hans egen stil og indre stemme. Albummet indeholder 7 sange, en blanding af pop, rock og folk musik – helt “Down to earth” og som Titlen også siger; ” Light and loose”.

Et af numrene på albummet er “You and me”. Et nummer der tidligere på året blev udgivet som single. Dette ene nummer er også lavet i samarbejde med Nicolaj Tuxen. Det er en kærligheds duet sunget af Cornelius og Agnes Olivia med sin smukke og kraftfulde stemme.
Sangen er med på albummet i en lidt kortere udgave end originalen. Og grunden til den forekommer på albummet er, at den rammer godt ind i musik genren på “Light and Loose” og karakterisere Cornelius´ mest.

Cornelius har denne sommer spillet sammen med bandet “At Your Service” på Helsingør og Gilleleje Festival, hvor man blandt andet har kunne høre et par af de nye numre på “Home Tapes – Light and Loose” numre som “Try”, “for you” og “stranger”

Derudover har Cornelius først på sommeren spillet på “Rust” med bla. “Tonight” men også med lidt ukendte danske hip hop numre, der er udgivet under navnet “Blå Neon”

Albummet “Home Tapes”- Light and loose udkommer d. 29 September 2018 på Spotify, itunes, Deezer m.m.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here