Den danske duo JÆRV skærer helt til benet af optursfølelsen

0
805

2020 er lige pludselig blevet året, hvor vi har skullet væbne os med tålmodighed i en grad, vi ikke har prøvet længe. Vi har også været nødt til at affinde os med at ting står hen i det uvisse. At acceptere at vi ikke er herrer over egne skæbner i helt det omfang, som vi måske ellers gik rundt og bildte os selv ind.

Det minder om dengang, hvor ting for alvor tog tid. Kontakt og samvær med dem, der betyder noget, var ikke nødvendigvis noget, man kunne tage for givet. Breve rejste langsomt over lange afstande.

Her ligger magien: I al den venten der foregår. Det er i disse pauser mellem svarene, at relationerne for alvor vokser og bliver til noget, der er større end dem, der deler relationen. Man bygger det andet menneske op til noget andet og mere 

Den seneste tid har tvunget os til at lære at sætte pris på samværet på en måde, der godt kan vække mindelser om denne gamle tid. Det skrevne ord (og videoopkaldene, bevares) har taget førersædet.

JÆRVs nye single “Jeg Kan Få Det Så Vildt Over At Du Eksisterer” er en brusende, aktuel hyldest til kærligheden. Skåret i anderledes farver og ord, der viser denne stærke følelse i dens eventyrlige, himmelstræbende form.

Det er H.C. Andersen, kystbanefunk og Jules Verne trukket igennem et drømmende slackerrock-landskab. Det er “JEG FUCKING ELSKER DIG”, skreget højt og inderligt over tusinder af kilometers afstand. Atypisk og åben for fortolkning. En tidløs kærlighedserklæring af slagsen der kun vokser, jo længere tid der går, inden man ser sin næste.

Og så er det også bare et utroligt godt omkvæd.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here