Nøgen og Natteblind: Midt i livet og ny artist igen

0
1685

Den 4. juni udkommer Ulla Britt Simonsens album “Nøgen og Natteblind”, der er hendes første danske solo album i eget navn.

Ulla Britt Simonsen er en erfaren sanger og sangskriver, der tidligere har høstet anerkendelse for ikke mindre end to acapella jazzudgivelser, fem børneplader, en engelsksproget elektroakustisk EP og et dansksproget album med fortolkninger af gamle
rockklassikere. En høst ,der har indbragt hende et utal af store og små anmeldelser, TV og radio- optrædender og at hun kan skrive intet mindre end over 2000 spillede koncerter på CV’et.

Men i en branche, hvor man helst skal være funklene ny, så kan det være lidt af en udfordring at stå som 50 årig kvinde, med kufferten fuld af erfaring og bevidst have truffet et valg om at udgive en plade, der ikke ligner nogle af ens tidligere udgivelser.

“Der kan godt være en tendens i samfundet til ensidigt at hylde alt det unge. Men jeg synes det er lige så smukt at være midt i livet. Jeg vil gerne bidrage til at vise, at der ligger en kæmpe styrke i grå hår og rynker. Vi skal nyde, der hvor vi er – foranderligheden og den dybde, der kommer af det. Jeg har med denne musik åbnet for et nyt kapitel. Det er uperfekt på en befriende måde og der er masser af ridser i lakken og sol i øjet.”

Nu er hun klar med sit første danske solo album “Nøgen og Natteblind”, der udkommer den 4. juni. Albummets sange kredser om kommunikationen mellem mennesker og kommunikationens mange facetter. At vi intet er uden hinanden og derfor må blive ved
med at se hinanden i øjnene og vise lydhørhed, selv når det hele ramler om ørerne på os, og ikke går som vi havde regnet med. Albummet handler om at være menneske – og at være det hele vejen rundt.

“Jeg stiller gerne mig selv til skue og skriver om halvpinlige situationer, hvor jeg selv har været helt kikset og for meget. Jeg er tror andre kan genkende noget af det – for indimellem snubler vi jo i vores egen selvtilstrækkelighed- det er menneskeligt – det er der
en del humor i.”

Ulla Britt Simonsen er en artist fuld af musikalsk diversitet, der nu nu står klar med et album, der opmuntre til at se ressourcer og styrke i det patinerede.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here