Jada tager med The Minds of 99 på arena tour

0
1368

Når The Minds of 99 i november drager på en stort set udsolgt Arenatour, der bla. bringer dem til Royal Arena (UDSOLGT) lørdag 23. november, tager de den fremadstormende Jada med.

”Vi så JADA optræde til Steppeulven tilbage i januar og vi synes virkelig det hun lavede der, havde nogle enorme kræfter. Hun er outstanding live og den oplevelse er vi super glade for vores publikum nu får. Hun er nået langt på meget kort tid, hun er modig og har virkelig meget personlighed. Vi er stoked over, hun gider” – Udtaler Niels Brandt.

Jada har på rekordtid sunget sig ind i hjerterne på danskerne. I 2019 har hun høstet priser ved både P3 Guld, Carl Prisen og Steppeulven, og i sommers udsendte hun sit længeventede debutalbum ’I Cry a Lot’ til store roser i det danske anmelderkorps. Senest har Jada rørt og bevæget seerne på DR3 med den gribende dokumentar ’Jada – lillebitte kæmpestor’. 

Tidligere denne måned modtog Jada den fornemme pris ’årets nye livenavn’ ved DMA 2019. Det er netop live Jada for alvor har slået sit navn fast og måske også derfor, hun i flere uger har kunne melde udsolgt til sine egne shows på Train i Aarhus og 2 x Store Vega til februar 2020. Da Jada med kun 3 sange ude spillede sit første udsolgte Store Vega i April 2019 kvitterede Soundvenues anmelder med 5/6 stjerner og ordene: ”Ud over, at hun var en fremragende performer, havde Jada også sat et mesterligt show sammen”. Når Jada varmer publikum op til The Minds of 99s arena tour bliver det med hendes 6 personers store band og publikum kan dermed glæde sig til to af de absolut bedste danske liveartister Danmark huser.

Datoerne er:

14. November: Royal Stage, Aalborg UDSOLGT
15. November: Ceres Arena, Aarhus UDSOLGT
22. November: Jyske Bank Arena, Odense
23. November: Royal Arena, København UDSOLGT (eneste Live Nation koncert)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here